Δημόσιες σχέσεις…

Προβλέψεις

Kαλημέρα φίλοι μου. Οι προβλέψεις του σαββατοκύριακου παίρνουν αρνητικό πρόσημο, καθώς η Μίλαν δεν έβαλε καν γκολ και απώλεσε την 1η θέση, ενώ ένας σπουδαίος Παναθηναϊκός, με μπόλικη τύχη, έσβησε από νωρίς τις ελπίδες του Ολυμπιακού για ένα αήττητο πρωτάθλημα. Και μπράβο του. Το βέλγικο, ενώ αναβλήθηκε για Τετάρτη, ήρθε 3-1 αλλά δεν θα το μετρήσουμε ως κερδισμένο σημείο.

Τέλος, ο Γιακουμάκης έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και σώθηκε κάπως η Κυριακή. Στα σημερινά, θα αφήσουμε για λίγο την λογική στην άκρη και θα πάμε σε δύο αρκετά μεγάλες αποδόσεις για τα δεδομένα της στήλης.

Προβλέψεις για πολλά γκολ

Οι προβλέψεις για τον καιρό στην Αγγλία δεν είναι και οι καλύτερες. Οπότε θα πάμε στην Championship όπου η πρωτοπόρος Νόριτς υποδέχεται την Ρόδεραμ. Τα “καναρίνια” μπορούν να βάλουν και τρία γκολ στους φιλοξενούμενους. Πούκι και Μπουέντια είναι οι μόνιμοι σκόρερ και δύσκολα δεν θα σκοράρει τουλάχιστον ο ένας. Όμως, μπορεί οι “Μίλερς” να έχουν μία από τις χειρότερες άμυνες, αλλά ας δούμε τις πιθανότητές τους να σκοράρουν. Έχουν ανάγκη για βαθμούς αφού βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας σκοράρουν ένα γκολ ανά ματς και πάντα δυσκολεύουν τις ομάδες στα υψηλά πατώματα.

Πριν την δύσκολη ήττα από τη Μπόρνμουθ, είχε 3 συνεχόμενα διπλά οπότε αυτό κάτι λέει. Τέλος, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 15 φορές σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Στα 13 από αυτά, το αποτέλεσμα ήταν αμφίτερμα. Έτσι λοιπόν αν οι γηπεδούχοι βάλουν δύο γκολ στην αρχή του παιχνιδιού ίσως στο 2ο ημίχρονο χαλαρώσουν.

Για την έκπληξη

Πάμε τώρα στη μεγαλύτερη απόδοση που έχει δώσει η στήλη μέχρι στιγμής. Το 3άρι στο να μην χάσει ο Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Μπορεί σε 25 παιχνίδια η παράδοση να είναι υπέρ της Ένωσης, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν να ηττηθούν (για το πρωτάθλημα) από τον Ολυμπιακό στις αρχές του έτους. Έκτοτε μ’ ένα σερί 6 νικών κατάφεραν να απέχουν μόλις δύο βαθμούς από το να μπουν και μαθηματικά στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ αν έχει κάνει σωστές δημόσιες σχέσεις, μπορεί να χαρίσει το σημερινό ματς για να πάρει τα δύο στο μίνι πρωταθληματάκι που ακολουθεί.

Το έχουμε ξαναδεί άλλωστε το έργο. Θα πρότεινα το ξερό διπλό του 8, αλλά λίγο η παράδοση με γηπεδούχο τον “δικέφαλο”, λίγο πως τέτοιες αποδόσεις τις αφήνω για τον funμπετάκια, θα πάω στο Χ2. Άλλωστε και με ισοπαλία ο Αστέρας, μπορεί να εξασφαλίσει από σήμερα τη συμμετοχή του στην πρώτη 6άδα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
17:00
Νόριτς - Ρόδεραμ
Goal/goal & over 2,5
2.25
Δυάδα απόδοσης 6.75
17:00
Νόριτς - Ρόδεραμ
Goal/goal & over 2,5
2.25
19:30
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Χ2
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις