Ποδαρικό με ισπανικό 2.10

Ποδαρικό με ισπανικό 2.10

Στοιχηματικέ λαέ, καλημέρα. Αυτός είναι ο χαιρετισμός που θα απευθύνω στο κοινό του koubanezos.gr. Όσοι δεν έχουν καταλάβει από ποιον δανείζομαι τον χαιρετισμό μου, ας βάλουν να την Carmina Burana να παίζει όσο διαβάζουν το άρθρο και θα νιώσουν. Προβλέψεις στοίχημα λοιπόν.

 

Στο θέμα μας. Πρώτο μου άρθρο στο koubanezos.gr, οπότε όπως καταλαβαίνετε «σπάει»… το ρόδι για μένα. Ας συστηθώ όμως πριν προχωρήσουμε. Είμαι ο Blackbird, κατά κόσμον Παναγιώτης-Φραγκίσκος Μαυρόπουλος και θα κάνω και εγώ από εδώ, την δική μου προσπάθεια για ταμεία σε εσάς. Δε θέλω να βάλω ταμπέλα με τι πρωταθλήματα θα ασχολούμαι. Σίγουρα έχω αδυναμίες και θα τις καταλάβετε στην πορεία, όμως προτιμώ να κρατήσω ανοιχτούς ορίζοντες τουλάχιστον για αρχή.

Προβλέψεις στοίχημα στην Ισπανία

Η αρχή λοιπόν γίνεται με Ισπανία και με την προσδοκία να ξεκινήσουμε με το δεξί αυτήν την προσπάθεια. Για πρώτη φορά πάω συγκρατημένα με μια επιλογή.

Μπέτις και Χετάφε ανοίγουν την αυλαία της 24η αγωνιστικής στην La Liga. Η Μπέτις επανήλθε στις νίκες με σπουδαίο διπλό στο Μαδριγαλ, μειώνοντας την διαφορά από την Βιγιαρεαλ στους τρεις βαθμούς και συνεχίζει με στόχο να προλάβει το «τρένο» της Ευρώπης.

Από την πλευρά οι φιλοξενούμενοι, τελευταία δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά. Προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, και αγνοούν την νίκη εδώ και ένα μήνα από τον αγώνα με την ουραγό Ουέσκα. Μάλιστα, την τελευταία εκτός έδρας νίκη της την συναντάμε στις 11/1 στην έδρα της Έλτσε που βρίσκεται στην προ τελευταία θέση.

Καλύτερη ομάδα η Μπέτις, πιο συγκροτημένη και πιστεύω στην φόρμα της. Η Χετάφε σε 14 αγώνες στην έδρα της Μπέτις μετράει μόλις τρεις νίκες. Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει αρκετές ισοπαλίες, για την ακρίβεια έξι με γηπεδούχους τους «βερδιμπλάνκος». Αυτά που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο όμως με οδηγούν να πάω κόντρα σε αυτό και να ποντάρω στον άσσο της Μπέτις σε απόδοση διπλασιασμού. Πατάει καλύτερα από την κακή Χετάφε και θεωρώ πως θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Άσος σε απόδοση 2.10.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
22:00
Μπέτις – Χετάφε
1
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις