Ψάχνοντας σε πρώτα γκολ στο Europa League

Ψάχνοντας σε πρώτα γκολ στο Europa League

Καλημερίζω το κοινό μου στο koubanezos.gr και προχωρώ απευθείας στα αποψινά μου προγνωστικά στο Europa League, μετά το ωραιότατο χθεσινό ταμείο.

Το πρώτο προγνωστικό μου αφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην PSV Αϊντχόφεν. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Σεμέδο και η αμυντική τετράδα θα που θα παραταχθεί δε θα έχει ισορροπία και συνοχή. Οι Ολλανδοί φρόντισαν να δείξουν το ταλέντο τους απέναντι στον ΠΑΟΚ στις διπλές μάχες στη φάση των ομίλων, ενώ αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η πίεση, η ταχύτητα και το συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Εκτίμηση πως η Αϊντχόφεν όχι μόνο θα βρει τέρμα στον Πειραιά, αλλά το βρει και πρώτη, ανοίγοντας το σκορ. Το εν λόγω προγνωστικό πληρώνει στο 2,32!

Ουδέτερου… γηπέδου προγνωστικά

Στην ίδια ζώνη ώρας, στις 19:55, η Σοσιεδάδ θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο oυδέτερο Τορίνο κάτι που αλλάζει τα δεδομένα στα προγνωστικά. Ένα εκ των μεγάλων φαβορί αποτελεί η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχοντας όλα τα φόντα να κατακτήσει τη διοργάνωση. Ποιότητα διαθέτει, το κατάλληλο βάθος στο ρόστερ υπάρχει, μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους. Θέλει να καθαρίσει την πρόκριση από την… Ιταλία, καθότι το παιχνίδι διεξάγεται στο Τορίνο.

Εκτίμηση πως θα προηγηθούν οι Άγγλοι, παρότι οι γηπεδούχοι μετρούν 61% σε πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα τους. Τα στατιστικά είναι για να σπάνε και το 1,83 του anytime score 0-1 είναι ελκυστικό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:55
Ολυμπιακός - PSV Αϊντχόφεν
Anytime score 0-1
2.32
Μονό
19:55
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Anytime score 0-1
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις