Προγνωστικά ΝΒΑ. Ξανά με τον Ντάνκαν

Προγνωστικά ΝΒΑ. Ξανά με τον Ντάνκαν

Καλημέρα σε όλους. Περάσαμε από το ταμείο προχθές με τον Ρόμπινσον να μας δικαιώνει. Για σήμερα στα προγνωστικά ΝΒΑ θα πάμε με την ίδια συνταγή και με στόχο καλά, επιτυχημένα σημεία από αυτό τον μαγικό κόσμο. Ανάλυση ΝΒΑ και σήμερα λοιπόν και… πάμε στοίχημα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1361613819722752000

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (15-13) είναι σε καλή κατάσταση έχοντας 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια τους. Η μοναδική τους ήττα είναι από τους Νετς με 117-134. Οι Μαϊάμι Χιτ (11-16) ηττήθηκαν από τους ελλιπέστατους Κλίπερς με 125-118. Η τριάδα Αντεμπάγιο,Χίρου και Μπάτλερ τα πηγαίνει εξαιρετικά όμως, εκτός από τον Ρόμπινσον, δεν βρίσκουν άλλο συμπαραστάτη. Μετά από ένα σερί 4 νικών έχουν αυτή τη στιγμή 2 κολλητές ήττες από Τζαζ και Κλίπερς αντίστοιχα.

Ο Ρόμπινσον είναι παίκτης όπου στους φετινούς Χιτ παίρνει πάρα πολλά σουτ. Έχει ποσοστό 38% με 3,2 τρίποντα σε 8,5 προσπάθειες μέσο όρο. Ενδεικτικά στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Κλίπερς είχε 3/11 προσπάθειες κάτι το οποίο μας δείχνει ότι δεν φοβάται να σουτάρει και στην κακή του μέρα. Όπως είχα γράψει και πριν δύο μέρες τα plays των Χιτ τον βοηθούν στο έπακρον στο ξεμαρκάρισμα με αποτέλεσμα να έχει πολλά ελεύθερα σουτ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ακόμη η προσοχή της άμυνας των Γουόριορς θα είναι στραμμένη, ως επί των πλείστoν, στους Μπάτλερ, Αντεμπάγιο και Χίροου. Την τελευταία φορά που πήγε στην έδρα των Πολεμιστών είχε 5/13 σουτ τριών πόντων. Με βάση τα παραπάνω πιστεύουμε ότι υπάρχουν λόγοι που μάς ωθούν να συμπεριλάβουμε στα σημερινά προγνωστικά μας το να σκοράρει ο Ρόμπινσον πάνω από 11 πόντους και πάνω από 3 τρίποντα σε άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
05:00
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μαϊάμι Χιτ
Ρόμπινσον over 11,5 πόντοι
1.90
Μονό
05:00
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μαϊάμι Χιτ
Ρόμπινσον over 3,5 τρίποντα
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις