Ποντάρισμα σε κόρνερ και γκολ

ποντάρισμα

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Παρόλο που παραδοσιακά Δευτέρα έχω το ρεπό μου και δε γράφω, σήμερα η στήλη μου ενημερώνεται, καθώς έχω διπλό ποντάρισμα για το σημερινό ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ.

Πάγωσε λίγο το χέρι μου μέχρι να γράψω, καθώς η «Μήδεια» έχει φέρει το πολικό ψύχος σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη, έχοντας ως συνέπεια τις πολλές αναβολές παιχνιδιών. Το χιόνι ίσως επηρεάσει την σημερινή αναμέτρηση, αλλά ευτυχώς για τις δύο ομάδες, το παιχνίδι δε θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες».

Ποντάρισμα σε κόρνερ και γκολ 

Ενδιαφέρον το ζευγάρι ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ και σε αυτό το ματς θα κατευθυνθεί το ποντάρισμά μας. Μία ιδιαίτερη αναμέτρηση, καθώς το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή, αλλά έπειτα από σχετικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, το παιχνίδι μετατέθηκε για τη Δευτέρα, δηλαδή σήμερα. Μάλιστα, έγινε και αλλαγή έδρας και το παιχνίδι θα γίνει στο Περιστέρι.

Ένα γήπεδο γνωστό και για τις δύο ομάδες, καθώς μόλις τον προηγούμενο καιρό, αμφότερες αγωνίστηκαν απέναντι στον Ατρόμητο, του οποίου είναι η φυσική έδρα. Ο γηπεδούχος σήμερα ΠΑΣ είχε πάρει τότε μεγαλειώδη πρόκριση για το κύπελλο, ενώ ο “δικέφαλος” του βορρά είχε ηττηθεί με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ευρεία νίκη – πρόκριση απέναντι στη Λαμία με 5-2, έχοντας καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί να βρει χημεία για την ομάδα του και να χτίσει ένα σερί νικών, ενώ στο σημερινό παιχνίδι δεν αναμένεται να κάνει rotation.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί την αγωνιστική έκπληξη της χρονιάς, αλλά βαθμολογικά δε το δείχνει. Βρίσκεται στην οχτάδα του κυπέλλου, ενώ εμφανίζει πολύ καλό επιθετικό πρόσωπο. Τον προδίδει βέβαια η αμυντική του εικόνα, όπου δέχεται πολλά γκολ, έχοντας συνολικά κακή λειτουργία.

Διπλό ποντάρισμα έχουμε στον αγώνα. Αρχικά, έχουμε ένα ζευγάρι ομάδων που παρουσιάζουν μεγάλες επιθετικές αρετές και κυνηγάνε το γκολ σε κάθε αγώνα, δεχόμενοι στα περισσότερα ματς γκολ. Ποντάρισμα στο goal/goal του 2,47.

Το δεύτερο ποντάρισμα προέρχεται (φυσικά) από την εικόνα των δυο ομάδων, αλλά και από το όριο και την απόδοση των κόρνερ. Over 8,5 κόρνερ συνολικά είναι το ποντάρισμά μου στο 1.87, βλέποντας δυο ομάδες να μη μένουν στα αμυντικά τους καθήκοντα, να ψάχνουν το γκολ, ενώ έχουν δύναμη στις πτέρυγες. Λογικό το ποντάρισμα για 9 κόρνερ, έχει αρκετή τύχη στο σημερινό ζευγάρι.

  • Μη ξεχάσετε! Απόψε, Δευτέρα στις 22:00, εκπομπή «Over ημίχρονο, under τελικό» με τον Νίκο Μποζιονέλο, το team του koubanezos.gr αλλά και εσάς, με δυνατότητα να εμφανιστείτε! Στις 22:00 μέσω Instagram (και κατόπιν θα ανέβει και στο Youtube)!
Μονό
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
Over 8,5 κόρνερ
1.87
Μονό
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
Goal/goal
2.47
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις