Οι κάρτες και η εκδίκηση

Οι κάρτες και η εκδίκηση

Προγνωστικά στοιχήματος: “Κιτρινίζεται” η Λάτσιο

Ίντερ εναντίον Λάτσιο στο «Μεάτσα», με τους γηπεδούχους «νερατζούρι» να προσδοκούν στη νίκη, προκειμένου να βρεθούν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν μόνοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο Καμπιονάτο. Από την άλλη πλευρά, η φορμαρισμένη Λάτσιο των έξι διαδοχικών νικών στοχεύει στην επέκταση του σερί, προκειμένου να εγείρει και αυτή, γιατί όχι, αξιώσεις τίτλου. Θα μειώσει στους 6 βαθμούς τη διαφορά από τη Μίλαν.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Μιλώντας για τη Λάτσιο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι χρησιμοποιεί αρκούντως τα… σκληρά μέσα για να αναχαιτίσει τους αντιπάλους της, με  63 κίτρινες κάρτες είναι στη δεύτερη θέση της άτυπης αυτής κατάταξης, πίσω μόνο από τη Σπέτσια, που με τις τρεις χτεσινές που είδε στο ματς με τη Μίλαν, έφτασε στις 67. Από την πλευρά της η Ιντερ είναι τρίτη από το τέλος στην κατάταξη αυτή, μόλις με 39 κίτρινες κάρτες, ενώ απόψε δεν θα έχει διαθέσιμο και τον Αρτούρο Βιδάλ, έναν από τους πλέον σκληρούς παίκτες της.

Η εικόνα του αγώνα αναμένεται να είναι η εξής, η Ιντερ να έχει την μπάλα και η Λάτσιο να προσδοκά την κόντρα επίθεση. Αυτό θα φέρει και πιο δυνατά μαρκαρίσματα από τη φιλοξενούμενη και αναπόφευκτα και κάρτες. Σε εξαιρετική απόδοση στο 1.96 το ενδεχόμενο η Λάτσιο να πάρει περισσότερες κάρτες.

Δίψα για εκδίκηση

Στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας η Ρετζιάνα υποδέχεται την Άσκολι, με κεντρικό πρόσωπο του αγώνα τον Ματέο Αρντεμάνι. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν τη διετία 2018/2020 ο βασικός φορ της Άσκολι, σημειώνοντας 11 γκολ σε 36 συμμετοχές ενώ υπήρξε και αρχηγός της. Όμως διαφώνησε με τον πρόεδρο Μάσιμο Πουλτσινέλι στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και παραχωρήθηκε στην Φροζινόνε.

Ο Πουλτσινέλι αναφερόμενος στην απόφαση του Αρντεμάνι, χαρακτήρισε τον παίκτη «μισθοφόρο», που επέλεξε να φύγει από την Άσκολι για να κερδίσει έναν επιπλέον χρόνο συμβολαίου στην επόμενη ομάδα του. Ο Αρντεμάνι απάντησε με αγωγή και μήνυση για προσβολή της επαγγελματικής του υπόληψης και οι δύο πλευρές βρίσκονται στα δικαστήρια.

Ο Αρντεμάνι στο μεταξύ έφυγε και από τη Φροζινόνε και απόψε με τη φανέλα της Ρετζιάνα θα υποδεχτεί την Άσκολι, έχοντας κίνητρο απαντήσεων στον ιδιοκτήτη της παλιάς του ομάδας. Το 3.25 στο anytime γκολ του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
18:00
Ρετζιάνα - Ασκολι
Αρντεμάνι anytime scorer
3.25
Μονό
21:45
Ιντερ - Λάτσιο
Λάτσιο περισσότερες κάρτες
1.96
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις