Ερωτευμένοι με τα γκολ

προγνωστικά

Δε μας έκανε τη χάρη να κερδίσει η Οσέρ και μας χάλασε το ωραίο σερί που είχαμε στο Tipster’s League. Δεν πτοούμαστε, όμως, και σήμερα στα προγνωστικά μας έχουμε Ligue 1 και, για πρώτη φορά από εμένα, Bundesliga.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Προγνωστικά: Παράδοση στα γκολ

Πολύ όμορφα έχει ξεκινήσει το 2021 για τη Μονακό (4η, 15-3-6), η οποία μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου νικώντας της Γκρενόμπλ. Οι Μονεγάσκοι δεν έχουν ηττηθεί από την αλλαγή του έτους και μετά μετρώντας (χωρίς τον προαναφερθέντα αγώνα) 8 νίκες και 1 ισοπαλία, με συντελεστή τερμάτων 24-12. Ξεκάθαρα ομάδα του over, καθώς το πλήθος των γκολ ξεπέρασε τα 2,5 στις 20 από τις 24 αγωνιστικές. Εντός έδρας, συγκεκριμένα, το over παρατηρήθηκε στους 10 από τους 11 αγώνες της!

Σημερινή της αντίπαλος, λοιπόν, η Λοριάν (17η, 6-4-13). Προκρίθηκε και αυτή στην επόμενη φάση του κυπέλλου, νικώντας, μετά από ανατροπή το Παρίσι. Στο πρωτάθλημα έχει να χάσει εδώ και 4 αγωνιστικές, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Αρκετά γκολ και στους δικούς της αγώνες, με τα γκολ να ξεφεύγουν στο over σε 13 αγώνες. Έχει την 4η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και εκτός έδρας έχει παίξει 11 αγώνες τη φετινή σεζόν, έχοντας δεχτεί κάτω από 2 γκολ μόνο σε 3 από αυτούς.

Πολύ καλύτερη η ομάδα του Πριγκιπάτου, αλλά ο άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά. Οι αποδόσεις του over είναι λίγο καλύτερες και θα μπορούσε να μπούνε σε μία δυάδα. Δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι δέχονται σχετικά εύκολα γκολ, δεν αποκλείεται να σκοράρει και η Λοριάν. Στον πρώτο γύρο η Μονακό είχε κερδίσει με 2-5.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Σκοράρει η μία, με απουσίες η άλλη

Αν και δεν έχω ξαναδώσει προγνωστικά στοιχήματος για το συγκεκριμένο θεσμό, παρακολουθώ φέτος αρκετά την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (5η, 9-9-2) με τον αγώνα της οποίας θα ασχοληθούμε σήμερα. Ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, προσφέρει θέαμα και σκοράρει αρκετά. Έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος έως τώρα, με μόνη εξαίρεση τη βαριά ήττα με 5-0 από την Μπάγερν. Έχει θέματα στην άμυνα και δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν πίσω, και στους περισσότερους αγώνες της παρατηρείται όχι μόνο το over, αλλά και το αμφίτερμα.  Στην κορυφή της επίθεσης, από πέρυσι, ο (προσωπικός αγαπημένος) Αντρέ Σίλβα που μετά τις μέτριες σεζόν με Μίλαν και Σεβίλλη, εντυπωσιάζει στη Γερμανία και φέτος έχει 17 γκολ και 2 ασίστ σε 19 αγωνιστικές πρωταθλήματος.

Από μεγάλο διπλό κόντρα στην Γκλάντμπαχ έρχεται η Κολωνία (14η, 5-6-9), με δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το 3-1 επί της Αρμίνια. Ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και απουσίες με τους αμυντικούς Χέκτορ και Μπορνάουβ να μένουν για ακόμα μία αγωνιστική εκτός, τους Εχιζίμπουε και Τζέικομπς να μην είναι διαθέσιμοι και τον επιθετικό Γουλφ να μένει για δεύτερη αγωνιστική εκτός. Έχει καταφέρει να μη δεχτεί γκολ μόνο σε δύο αγώνες και μπροστά δεν είναι κάποιο φόβητρο με ένα γκολ, κατά μέσο όρο, ανά αγώνα.

Όπως και στο προαναφερθέν παιχνίδι, έτσι κι εδώ ο άσος δίνεται χαμηλά, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με τα γκολ για μία καλύτερη απόδοση. Το σκέτο over δίνεται σε λίγο καλύτερες αποδόσεις και θα το βάλουμε στο παρολί με το over της Μονακό. Πολύ χαμηλά, δυστυχώς, και οι αποδόσεις να σκοράρει ο Πορτογάλος.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
14:00
Μονακό - Λοριάν
1 & over 2,5
2.00
Δυάδα (απόδοσης 2.60)
14:00
Μονακό - Λοριάν
over 2,5
1.61
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία
Οver 2,5
1.61
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία
1 & over 1,5
1.70
Fun Bet
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία
1 & 1ο γκολ Αντρέ Σίλβα & Αντρέ Σίλβα 2+ γκολ
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις