Αδικείται από τις αποδόσεις

προγνωστικά

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Επιτυχημένα τα χθεσινά προγνωστικά, τα είπαμε άλλωστε και χθες, πως όσο οι σκέψεις και οι αναλύσεις μας είναι σωστές, θα γυρίσει το έργο. Κυρία η Μπόλτον, η Μπέρτον βύθισε την Νορθάμπτον και ήδη ξεκίνησε την αντεπίθεσή της.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1360637637187543045

Σήμερα έχουμε ματς, αν και Κυριακή, αφού τόσο η Λιγκ 1 όσο και η Λιγκ 2 προσφέρουν 3 συνολικά ματς. Ένα μας ενδιαφέρει, ένα θα προσεγγίσουμε, το χθεσινό αναβληθέν ματς της Κόλτσεστερ, λόγω χιονόπτωσης και σφοδρού κρύου στο Βόρειο Έσεξ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Μικρή υποσημείωση εδώ, ότι θα πρέπει όλοι να έχετε κατά νου και τον καιρό, αφού χθες ουκ ολίγα ματς αναβλήθηκαν ενώ σήμερα δεν ορκίζομαι αν θα παιχθούν και τα τρία. Εμείς, όμως, στις επάλξεις.

Προγνωστικά: Κόλτσεστερ – Μάνσφιλντ

Ένας συγκεκριμένος λόγος που μάς ωθεί να συμπεριλάβουμε στα σημερινά προγνωστικά το ματς της Κόλτσεστερ είναι το σετ αποδόσεων. Η Κόλτσεστερ είναι εκτός νυμφώνος, ήτοι εκτός πλέι οφ, είχε τα φόντα και τηρουμένων των αναλογιών τα εχέγγυα ώστε να αποτελέσει ένα εκ των “Dark Horses” της εφετινής Λιγκ 2, αλλά διέψευσε προσδοκίες. Φυσικά, πάντα υπάρχει ελπίδα. Θα επιδιώξει σήμερα μια νίκη, αφού εδώ και 9 ματς την αγνοεί! Στο 1-3-2 εντός, 4/6 under 2,5 και 4/6 G/G στα 6 πρόσφατα παιχνίδια της ενώ το κλίμα είναι καλό. Έφυγε, βέβαια, ο βασικός μπακ Μπράμαλ για την Λίνκολν, ήρθε ο μπακ Ντόχερτι από την Κρόουλι. Σημαντικότατες οι επιστροφές του βασικού κίπερ Γκέρκεν (25/0) και του αρχηγού/χαφ Πελ (11/0).

Η Μάνσφιλντ ήθελε με την πρόσληψη του Κλαφ προ μηνών να κάνει μια δυνατή πορεία, έφτασε στο μέσον της βαθμολογίας, κάνει εδώ και 6 ματς πρωταθλητισμό και εκτός έχει 3-2-1 με 4/6 G/G και 4/6 under 2,5. Έξω λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο ο καλός χαφ Λάπσλι (5/0).

Εκτίμηση: Το κυριότερο, που θίξαμε στην αρχή, είναι το σετ αποδόσεων. Τόσο κατά τη χθεσινή ημέρα όσο και κατά την προχθεσινή, δεν υπήρχε τίποτα, ούτε καν σε επίπεδο ρεπορτάζ, που να δικαιολογεί το σχεδόν 4άρι στον άσο της Κόλτσεστερ και το οριακό 2άρι, που πολλές φορές απαντά και στο 1.95! Η Μάνσφιλντ σκοράρει μεν, μόνο απροσπέλαστη δεν είναι αμυντικά και δε θα είναι εύκολο να περάσει από τη σκληρή Κόλτσεστερ. Στηρίζουμε τη γηπεδούχο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:00
Κόλτσεστερ-Μάνσφιλντ
1X & over 0,5
2.20
Μονό
17:00
Κόλτσεστερ-Μάνσφιλντ
Goal/goal
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις