Βλέπει Ντόρτμουντ και τρελαίνεται

Βλέπει Ντόρτμουντ και τρελαίνεται

Ο Αντρέι Κράμαριτς είναι ο καλύτερος σκόρερ της Χοφενχάιμ και στη φετινή σεζόν, είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών στο αρχικό κομμάτι της χρονιάς, όμως έχει βρει την πολύ καλή του κατάσταση και ηγείται της ομάδας του, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, με 13 γκολ σε 16 παιχνίδια. Και άκρως φορμαρισμένος στα πιο πρόσφατα, με 4 γκολ στην τελευταία πεντάδα αγώνων.

Και με την αποψινή αντίπαλο, Ντόρτμουντ, έχει εξαιρετική παράδοση. Σε οκτώ παιχνίδια που την έχει αντιμετωπίσει έχει πετύχει επτά γκολ, με κορυφαία επίδοση το καρέ τερμάτων που έκανε στο περσινό 0-4 μέσα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», την έδρα της Ντόρτμουντ δηλαδή.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Ο Κροάτης επιθετικός βλέπει… κίτρινο και τρελαίνεται, οπότε το σχεδόν 3.00 που πληρώνει (2.95) είναι άκρως ελκυστικό για ποντάρισμα.

Η Σπέτσια δεν… λυπάται την κλωτσιά

Στη Serie A ένα ποντάρισμα ρίσκου στο παιχνίδι της Σπέτσια με την πρωτοπόρο Μίλαν. Η γηπεδούχος Σπέτσια είναι με διαφορά η πιο δυναμική ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν λυπάται την… κλωτσιά και τα δυναμικά μαρκαρίσματα, βλέπει κατά μέσο όρο τρεις κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι, σε 21 αγωνιστικές οι παίκτες της έχουν «εισπράξει» 64 κάρτες.

Και μπορεί να παρασύρει και τη Μίλαν σε νευρικό παιχνίδι, οι «ροσονέρι» είδαν τρεις κίτρινες στο παιχνίδι που προηγήθηκε με την ουραγό Κροτόνε. Υπάρχει λοιπόν ένα μπετ που αφορά το οver 5,5 καρτών σε απόδοση 2.80, μπορεί να το ενισχύσει και ο καρτάκιας ρέφερι Ντανιέλε Κίφι, που δίνει κατά μέσο όρο 4 κάρτες ανά ματς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
16:30
Ντόρτμουντ - Χοφενχάιμ
Κράμαριτς anytime scorer
2.95
Μονό
21:45
Σπέτσια - Μίλαν
Over 5,5 κάρτες
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις