Combos σε Σπέτσια και Τραπεζούντα

Combos σε Σπέτσια και Τραπεζούντα

Ένα ακόμη γεμάτο Σάββατο μπροστά μας, με μια ιδιαιτερότητα, όμως, καθώς μεσοβδόμαδα υπάρχει η επιστροφή των Champions League και Europa League, με πολλές ομάδες να ρίχνουν περισσότερο βάρος εκεί παρά στα εθνικά πρωταθλήματα. Για αυτό το λόγο, τα προγνωστικά στοιχήματος πρέπει να είναι δύο και τρεις φορές πιο «διαβασμένα», πριν καταλήξουμε στις όποιες επιλογές.

Πολλά τα προβλήματα στη Νάπολι

Πρώτη στάση της σημερινής μας βόλτας, θα αποτελέσει το μεγάλο ντέρμπι στη Serie A μεταξύ της Νάπολι και της Γιουβέντους. Δεν πατάνε καθόλου καλά εσχάτως οι «παρτενοπέι», μόλις μία νίκη στα τρία πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη ήρθε και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του κυπέλλου κόντρα στην Αταλάντα. Ο κατά τα άλλα αγηπημένος, Τζενάρο Γκατούζο, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόλυση ενώ έχει και πολλά αγωνιστικά θέματα να λύσει, με τον Μανωλά να τίθεται εκτός και τον Κουλιμπαλί να περιμένει αρνητικό τεστ κορωνοϊού. Απουσίες που διογκώνουν το πρόβλημα στην άμυνα. Επίσης, πολύ δύσκολα θα δώσει το παρόν και ο ηγέτης Μέρτενς.

Αντίθετα κυλούν τα πράγματα στη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι», μετά την ήττα από την Ίντερ στο Μιλάνο, έχουν σηκώσει τη σημαία της αντεπίθεσης, κυρίως μέσω της άμυνας, καθώς έκτοτε σε επτά επίσημα ματς, έχoυν δεχθεί μόλις ένα γκολ, από τους «νερατζούρι» για το κύπελλο. Ούσα στο -7 από την πρωτοπόρο Μίλαν (με ματς λιγότερο), δεν έχει ιδιαίτερα περιθώρια γκέλας, ακόμα και σε ντέρμπι.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Σωστό φαβορί στο 1.95 η Γιουβέντους, στο χέρι της να εκμεταλλευτεί τα πολλά θέματα των γηπεδούχων.

Με ηρεμία στο επερχόμενο ντέρμπι

Αργότερα, πάντα για τη Serie A, η Μίλαν δοκιμάζεται στη Σπέτσια. Έβγαλε αντίδραση στην προ τριών εβδομάδων ήττα από την Αταλάντα η ομάδα του Πιόλι, και με δύο νίκες κόντρα σε Μπολόνια και Κροτόνε, παραμένει στην κορυφή. Εκτός έδρας είναι σχεδόν αλάνθαστη, εννιά νίκες σε δέκα αγώνες, μόνη παραφωνία η ισοπαλία στην Τζένοα.

Δεν μπορεί να τη φοβίσει μια Σπέτσια, που διαθέτει ίσως τη χειρότερη έδρα της κατηγορίας. 1-3-6 το σχετικό ρεκόρ της, είναι ολοφάνερο πως δε νιώθει καθόλου άνετα στο «Αλμπέρτο Πίκο». Αμφίβολος για τρίτο ματς ο αρχισκόρερ Ν’Ζολά, ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι νεοφώτιστοι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Νίκη για να πάει ήρεμη στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Ίντερ για τη Μίλαν, σε συνδυασμό με το under 4,5 για το τίμιο 1.87.

Μπακασέτας… λαμπρός την οδηγεί

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στην τουρκική Super Lig είναι η Τραμπζονσπόρ. Πέντε σερί νίκες και πλέον βρίσκεται στο -6 από τους τρεις μεγάλους της Πόλης. Αναμορφωτής ο Αβτσί, που πλέον έχει φέρει ξανά την ελπίδα στο σύλλογο, ενώ η πίστη ακόμη και για κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει φουντώσει. Ο Μπακασέτας, που μόλις πριν μερικές εβδομάδες μετακόμισε στην Τραπεζούντα, βρήκε αμέσως το ρόλο του, σκόραρε σε δύο σερί ματς και πλέον θεωρείται κομβικός.

Η Γκαζιαντέπ, έχει χάσει τη δυναμική του πρώτου γύρου, μπαίνοντας σε σοβαρό ντεφορμάρισμα, ενώ μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε τέλος σε σερί τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς νίκη. Δύναμή της είναι η έδρα της, μακριά απ’ αυτή χάνει τον προσανατολισμό της, μετρώντας μόλις τρεις νίκες. Επίσης, έχει δύο σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει, αυτές των Βέτριχ και Μπιγίκ.

Χαμηλός ο απλός άσος, τον ανεβάζω στο 1.95 σε συνδυασμό με το under 4,5, καθώς η Τραμπζόν, δεν ανοίγει ιδιαίτερα το σκοράρισμα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.80
15:00
Τραμπζονσπόρ – Γκαζιαντέπ
1 & under 4,5
1.95
19:00
Νάπολι – Γιουβέντους
2
1.95
Μονό
21:45
Σπέτσια – Μίλαν
2 & under 4,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις