Πορτογαλικό… ως και 4.75

Πορτογαλικό... ως και 4.75

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι και μη, η Φορτούνα του Ντίσελντορφ αποφάσισε να μας χαλάσει το νικηφόρο σερί καθώς έχασε με τα χέρια κάτω από το εξαιρετικό Χόλσταϊν, που για μένα μαζί με Αμβούργο θα καταφέρει να ανέβει κατηγορία, αλλά άλλη κουβέντα αυτό.

Τρίτη σήμερα και θα ποντάρω σε ένα παιχνίδι μόνο μιας και η συγκεκριμένη ομάδα μας πληρώνει διαρκώς, για να δούμε αν θα επαναληφθεί.

Πάσος Φερέιρα – Πορτιμονένσε

Ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της Πάσος Φερέιρα δεν θα πίστευε ότι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος η ομάδα του θα έφτανε να ισοβαθμεί στη 4η θέση με την Μπενφίκα και να διεκδικεί επάξια μια θέση για τα ευρωπαϊκά σαλόνια της επόμενης σεζόν. Kι όμως η Πάσος έχει κάνει τον κόσμο της να ονειρεύεται μετά την 6η σερί νίκη αυτή τη φορά επί της Τοντέλα με 2-1 και έφτασε τους 34 βαθμούς με σύνολο τερμάτων 26-14. Η ομάδα του Πέπα χτίζει ένα αρκετά δυνατό σερί στην έδρα της καθώς μετράει 7 αγώνες αήττητη (6 νίκες και 1 ισοπαλία). Μοναδικός αμφίβολος ο Σίλβα.

Η Πορτιμονένσε  ηττήθηκε στην έδρα της Μπράγκα με 2-1 και βρέθηκε στην 15η θέση με 15 βαθμούς (1 βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού) και σύνολο 14-23. Κάκιστη στις εξόδους της η ομάδα του Πάολο Σέρτζιο, καθώς αγνοεί την νίκη σε 7 αγωνιστικές (6 ήττες και 1 ισοπαλία). Απόντες οι Φερέιρα, Λούκας και Σα.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στους 5 τελευταίες αγώνες εντός έδρας έχει 4/5 νίκες (1 ισοπαλία) και σύνολο τερμάτων 9-2, αντίστοιχα η φιλοξενούμενη στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει 0/5 νίκες (4 ήττες, 1 ισοπαλία) και σύνολο τερμάτων 4-10. Η ζυγαριά γέρνει προφανώς προς τη μεριά της γηπεδούχου, αλλά προκύπτει και ένα ακόμη στοιχείο από τη μεταξύ τους παράδοση που στις τελευταίες 5 τους συναντήσεις επιβεβαιώθηκε 4/5, το goal/goal.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:00
Πάσος Φερέιρα - Πορτιμονένσε
1
1.95
Fun bet
17:00
Πάσος Φερέιρα - Πορτιμονένσε
1 & goal/goal
4.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις