Δεν σπαταλά την ευκαιρία

Δεν σπαταλά την ευκαιρία

Ο Άγιαξ είχε έναν εξαιρετικό Ιανουάριο και φρόντισε να… κόψει τον βήχα από τους λοιπούς διεκδικητές του τίτλου. Κατάφερε και πέρασε «αλώβητος» τον Super January, όπως ανέφερε ο ολλανδικός Τύπος, καθώς στον πρώτο μήνα του νέου έτους κοντραρίστηκε με επιτυχία με τους λοιπούς «μεγάλους» της χώρας.

Οι ”Αμστερντάμερς” επικράτησαν της ισόβαθμης στο περσινό πρωτάθλημα, Αλκμάαρ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε (3-0) αλλά και στο Κύπελλο (1-0), επιβλήθηκαν της μισητής Φέγενορντ (1-0), ενώ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με την Αϊντχόφεν (2-2) που αντιμετωπίζουν αύριο ξανά για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Γενικότερα, τον Ιανουάριο «τρέχουν» 6-1-0 και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν.

Η στήλη έχει αναφερθεί πολλάκις στην… εμμονή με τις λεπτομέρειες και τον σχεδιασμό που επιδεικνύουν οι Ολλανδοί που δεν έχουν βέβαια υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Ο Άγιαξ υπέπεσε σε διαδοχικές γκέλες τις τελευταίες εβδομάδες σε διαφορετικά επίπεδα. Αρχικά, η πιο ακριβή μεταγραφή δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ! Οι πρωτοπόροι Ολλανδίας απέκτησαν τον Σεμπαστιάν Αλέ έναντι 23 εκ. ευρώ με… θέα την εκτός συνόρων διάκριση αλλά ο Γάλλος δεν δηλώθηκε καν στην ανανεωμένη ευρωπαϊκή λίστα και η UEFA ήταν όπως συνηθίζει αμετακίνητη.

Εν συνεχεία, ο βασικός τερματοφύλακας Ονανά τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού ενός έτους για χρήση απαγορευμένων ουσιών (ντόπινγκ). Η διοίκηση ήταν μάλιστα ενήμερη από τον Νοέμβριο αλλά δεν προετοίμασε καν την επόμενη ημέρα, κόντρα μάλιστα στον περίφημο σχεδιασμό που φημίζεται ο σύλλογος (θα πορευτεί πλέον με τον 38χρονο Στεκέλενμπουρχ).

Πέραν των διοικητικών σφαλμάτων, ο Αίας γκέλαρε και σε αθλητικό πλαίσιο καθώς το καλοκαίρι παραχώρησε δανεικό τον Νόα Λανχ στην Μπριζ, με option αγοράς 6 εκ. ευρώ. Ο Ολλανδός εξτρέμ έχει σημειώσει ήδη 11 γκολ και έχει προσφέρει επτά ασίστ και η αξία του έχει βέβαια εκτοξευτεί και οι πρωτοπόροι του βελγικού πρωταθλήματος θα καταβάλουν μετά… χαράς την ρήτρα αγοράς. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες…

Πέραν του Άγιαξ, μεσοβδόμαδα διεξάγονται αγώνες κυπέλλου στις Κάτω Χώρες. Θα εμπιστευθώ λιγότερο διαφημισμένες ομάδες που προσεγγίζουν το κύπελλο ως την απόλυτη διέξοδο διάκρισης. Στο Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Οστάνδη που με αργά αλλά σταθερά βήματα παγιώθηκε στις πρώτες θέσεις και δεν θα λαθέψει στο Μπρούχε κόντρα στη Σερκλ. Με νέο τεχνικό οι γηπεδούχοι που πρωτίστως παλεύουν για την παραμονή.

Στην Ολλανδία θα εμπιστευθώ τη Φιτέσε για διπλό στο Ρότερνταμ επί της Εξέλσιορ. Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι δεν πείθουν πως μπορούν να αμφισβητήσουν το φαβορί. Οι ”Άρνεμερς” μπορεί εσχάτως να έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους, αλλά η σεζόν κρίνεται ήδη υπερβατική. Από νωρίς έχουν παγιωθεί στις πρώτες θέσεις, θα έχουν κομβικές επιστροφές και το διπλό έχει τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:00
Σερκλ Μπριζ – Οστάνδη
2
2.17
Μονό
21:00
Εξέλσιορ – Φιτέσε
2
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις