Προγνωστικά ΝΒΑ. Βραδιά για τρίποντα και πόντους

Προγνωστικά ΝΒΑ. Βραδιά για τρίποντα και πόντους

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Επιστροφή στον μαγικό κόσμο του NBA, μετά από ένα μικρό διάλειμμα μακριά από την στήλη και το στοίχημα. Αρκετά γεμάτο το αποψινό κουπόνι, θα ασχοληθώ κυρίως με ειδικά παικτών σε συνδυαστικές επιλογές.

Αρχικά μία επιλογή από το παιχνίδι των Χιούστον Ρόκετς με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Επιλογή τα under 2,5 εύστοχα τρίποντα για τον Cousins. Πρόκειται για έναν Center που του αρέσει να βγαίνει έξω από την ρακέτα και να σουτάρει. Εκτελεί με 32% στα τρίποντα. Περίμενα το όριο του στο 1,5 αφού έχει σκοράρει 3 ή περισσότερα τρίποντα μόλις σε 3 παιχνίδια από τα 19 που αγωνίστηκε.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Περιμένω ντέρμπι, δίνω ένα μικρό προβάδισμα στους Γουόριορς που παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό. Επιλογή από την συγκεκριμένη αναμέτρηση οι over 4,5 ασίστ του Derozan σε συνδυασμό με τα over 3,5 εύστοχα τρίποντα του Steph Curry. Εξαιρετικοί παίκτες και οι δύο, αποτελούν το άλφα και το ωμέγα για τις ομάδες τους. Ο Derozan έχει 6,6 ασίστ ανά αγώνα αυτήν την σεζόν ενώ ο Curry σκοράρει 4 ή περισσότερα τρίποντα για 10 συνεχόμενους αγώνες.

Τέλος, πηγαίνουμε στο παιχνίδι των Ντένβερ Νάγκετς με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ντέρμπι και εδώ, μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο υποψηφίων MVP, Jokic και Antetokounmpo. Αρχική επιλογή τα under 1,5 εύστοχα τρίποντα του Γιάννη. Αρχικά να πω ότι ο Γιάννης έχει μειώσει αρκετά τον αριθμό τριπόντων που εκτελεί σε κάθε αγώνα. Στους τελευταίους 4 αγώνες έχει εκτελέσει μόλις 7 τρίποντα, σκοράροντας σε 2 από αυτά. Σε 5 σερί αγώνες έχει επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη επιλογή. Επίσης, επιλογή και το double double του Γιάννη. Ο Έλληνας Power Forward έχει κάνει double double στους περισσότερους αγώνες που αγωνίστηκε ενώ σε αυτούς που δεν έκανε, είχε αποσυρθεί νωρίς στον πάγκο εξαιτίας blowout. Την συγκεκριμένη επιλογή θα την συνδυάσουμε με τους under 18,5 πόντους του Brook Lopez. Πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο ο Αμερικανός Center των Bucks, το έχει ξεπεράσει μόλις μία φορά στους 23 αγώνες που έχει αγωνιστεί.

Ως τώρα δεν εχω επιλέξει καποιο σημείο για απόψε. Πιθανόν να υπάρξει ποντάρισμα στην νίκη των Ράπτορς, των Γουόριορς και των Μπακς. Θα ενημερωθείτε μέσω της ομάδας μας στο telegram ή στην σελίδα μας στο instagram.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 2.56
02:00
Σάρλοτ Χόρνετς - Χιούστον Ρόκετς
DeMarcus Cousins under 2,5 εύστοχα τρίποντα
1.65
04:30
Ντένβερ Νάγκετς - Μιλγουόκι Μπακς
Giannis Antetokounmpo under 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.55
Δυάδα (απόδοσης 2.39)
03:30
Σαν Αντόνιο Σπερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
DeMar DeRozan over 4,5 ασίστ & Steph Curry over 3,5 εύστοχα τρίποντα
1.57
04:30
Ντένβερ Νάγκετς - Μιλγουόκι Μπακς
Giannis Antetokounmpo double double & Brook Lopez under 18,5 πόντοι
1.52
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις