Μια βραδιά στο… Ντίσελντορφ

Μια βραδιά στο... Ντίσελντορφ

Καλημερίζω το κοινό μου εδώ στο koubanezos.gr και απολογούμαι για το ρεπό της Κυριακής. Γι’ αυτό και εμφανίζομαι σήμερα Δευτέρα. Για να έχουμε μια καλή στοιχηματική εβδομάδα.

Ξεκινάμε με Τουρκία και το ζευγάρι Μαλάτιασπορ – Τράμπζονσπoρ. Πτωτική πορεία βλέπω στους γηπεδούχους, δέχονται πολλές ευκαιρίες στους αγώνες τους, ενώ η φιλοξενούμενη ολοένα και ανεβαίνει. Παρόλο που ξεκίνησε άσχημα η Τράμπζονσπορ, κατάφερε και βρήκε ρυθμό και αποτελέσματα και κυνηγάει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δε θα σταματήσει σήμερα, εκτιμώ πως θα προηγηθεί στο σκορ – ασχέτως αν νικήσει.

Συνεχίζω με τα καθ’ ημάς και το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Τελείωσε συνοπτικά από το Κύπελλο η ομάδα του Αγρινίου, έχει και στην πλάτη της την πεντάρα της Τούμπας. Ξεκούραστοι βέβαια αρκετοί ποδοσφαιριστές. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ βγάζει υγεία, πήρε επική πρόκριση επί του Ατρομήτου, ενώ όπως έχω γράψει επανειλημμένα, αποτελεί ομάδα πρώτου ημιχρόνου: έχει προηγηθεί σε 11 παιχνίδια του, αλλά δεν νίκησε τα επτά από αυτά! Βλέπω να προηγείται εκ νέου (και να νικά, αυτή τη φορά…).

Κλείνω… γερμανικά σήμερα και με το παιχνίδι Φορτoύνα Ντίσελντορφ – Χόλσταϊν Κίελ. Προσεκτικό ματς αναμένεται, με τις δύο ομάδες να έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο να μη χάσουν. Συνεπής αμυντικά η φιλοξενούμενη ομάδα, δεν δέχεται πολλές ευκαιρίες, ενώ στην επίθεση βρίσκει γκολ, δίχως να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Αήττητη στο γήπεδο της η Φορτούνα, αήττητη εκτός η Χόλσταϊν που έχω ένα feeling ότι η Χόλσταϊν θα προηγηθεί στο σκορ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
18:00
Μαλάτιασπορ - Τράμπζονσπoρ
Anytime score 0-1
1.83
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα
Anytime score 0-1
2.08
Μονό
21:30
Φορτoύνα Ντίσελντορφ - Χόλσταϊν Κίελ
Anytime score 0-1
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις