Η κλανιά από τον πάγκο

Η κλανιά από τον πάγκο

Οντ ενάντουσι Σάντερφιορντ, κάνει και ομοιοκαταληξία. Πρεμιέρα έχουν σήμερις τα Νορβηγά, θα μας τα δείχνει και το Γιούροσπορτ, το ιντερνάσιοναλ τσάνελ.

Η Οντ, λέει, πήρε νέο προπονητή, τον Γιαν Νόρνες που δεν έχει εργαστεί ξανά ως πρώτος αλενατόρε, άρα δρόμος στρωμένος με αγκάθια, με την ομάδα να είναι στην 4αδούλα πέρυσι. Ανέβηκε η πήχης. Καλοδουλεμένη η Οντ, δεν λέω, πέρυσι ήταν ψηλά εις τη βαθμολογία, φέτος κυρά μου σε μάθανε. Και απέναντί της η Σάντερφιορντ που τη δίνουνε, λέει, πρώτη φαβόρα για φούντο φέτος. Ε, αυτά δεν μου αρέσουν καθόλου.  Η Σάντε και Φιορδ έχει προπονητή Ισπανό, τον Μάρτι Σιφουέντες που έκανε παπάδες πέρυσι και την ανέβασε εύκολα. Οκέικ, αποδυναμώθηκε μεταγραφικά αλλά δεν μου λέει κάτι.

Πρεμιέρα γαρ, τα φαβορί είναι στα χαρτιά, ειδικά σε γήπεδα όπου ακούγεται και η κλανιά από τον πάγκο. Είθε να ειμπούμε με το δεξιόν ποδάριον σε τούτο το σάιτ – γιου νόου, καλώς σας βρήκα κουλουπού.

Fun bet

19:00 Οντ – Σάντερφιορντ: 2 (5.20)


Funbetάκιας

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις