Για το χτίσιμο νέου σερί οι «reds»

Για το χτίσιμο νέου σερί οι «Ρεντς»

Καλό μήνα σε όλους τους κουβανέζους και κουβανέζες της παρέας μας. Νέος μήνας και νέες προκλήσεις για την στήλη και ελπίζω να ξεκινήσουμε με το δεξί. Έντονη μεσοβδόμαδη κινητικότητα υπάρχει στο κουπόνι μας με πολλές επιλογές, αλλά προτίμησα να σταθώ στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, που δίνει ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι εντός έδρας.

Δεν την παίρνει για άλλο λάθος

Η Λίβερπουλ μετά την κακή εικόνα που έβγαλε προς τα έξω στα τελευταία παιχνίδια, δείχνοντας πως δεν είναι η περσινή ομάδα, αλλά και πως είναι εμφανώς επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες, φαίνεται πως προσπαθεί να επιστρέψει στο σωστό δρόμο έπειτα από δύο επιτυχίες. Οι δύο σημαντικότατες νίκες εκτός έδρας με Τότεναμ και Γουέστ Χαμ έχουν τονώσει απίστευτα την ομάδα αλλά και την έχουν κάνει να ξεχάσει λίγο τα προβλήματά της. Σε όλο αυτό το χάος των τραυματισμών ήρθε να προστεθεί και η απουσία του Μάτιπ, αφού και αυτός θα χάσει την χρονιά. Βέβαια, προχώρησαν σε δύο μεταγραφές (οι «ρεντς») έτσι ώστε να καλυφθεί το αμυντικό κενό, έτσι αποκτήθηκαν ο Ντέιβις με μεταγραφή 2 εκατομμυρίων λιρών και ο Καμπάκ Οζάν, που ήρθε δανεικός από τη Σάλκε. Κομβικότατο παιχνίδι σήμερα απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα, που ένα πιθανό στραβοπάτημα θα την θέσει εκτός διεκδίκησης τίτλου αλλά και πιθανόν και εκτός της τετράδας.

Να καπαρώσει την παραμονή

Η Μπράιτον διανύει μια εξαιρετική περίοδο, αφού παραμένει αήττητη εδώ και αρκετούς αγώνες. Μάλιστα, σε 7 παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις μία ήττα και αυτή από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Το πλάνο της για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία βαίνει καλώς, αφού έχει αποκτήσει μια απόσταση ασφαλείας από την Φούλαμ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να εφησυχάσει. Δύσκολο το έργο της σήμερα αφού θα παίξει σε μία έδρα που δεν έχει κερδίσει ακόμα, και αυτό το καθιστά από μόνο του πρόκληση. Θα κυνηγήσει ό,τι καλύτερο μπορέσει από αυτό το ματς, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να κάνει την ζημιά.

Θα κινηθώ με ένα combo σε αυτό το παιχνίδι που μου άρεσε καθώς μου το επιβεβαιώνει και η παράδοση. Τέσσερις νίκες μετράει επί της Μπράιτον η Λίβερπουλ με τις τρεις από αυτές να έχουν συνδυαστεί με τέσσερα γκολ και κάτω. Η μία αναμέτρηση που ξέφυγε στο σκορ αφορούσε μάλιστα το κύπελλο ( 6-1 τελικό σκορ).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
22:15
Λίβερπουλ - Μπράιτον
1 & under 4,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις