Στην (ιταλική) λογική της ισοπαλίας

Στην (ιταλική) λογική της ισοπαλίας

Επανέναρξη είχαμε το Σαββατοκύριακο (και) στην Ιταλία, με τους γείτονες να ανοίγουν τον χορό με το Κύπελλο. Ένας παραδοσιακά υποβαθμισμένος θεσμός από τους Ιταλούς, όμως αυτό τα τελευταία χρόνια δείχνει να αλλάζει με τις «μεγάλες» να ρίχνουν όλο και μεγαλύτερο βάρος. Ίσως το βλέπουν ως μια ευκαιρία να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα αφού στο πρωτάθλημα η πρωτοκαθεδρία της Γιουβέντους, δύσκολα αμφισβητείται.

Νάπολι και Γιούβε λοιπόν στον τελικό της Τετάρτης. Τελικός που θα φιλοξενηθεί στο άδειο Ολίμπικο της Ρώμης. Αμφότερες υπερασπίστηκαν τα αποτελέσματα των πρώτων ματς των ημιτελικών κόντρα σε Ίντερ και Μίλαν αντίστοιχα, και με δύο ισοπαλίες βρίσκονται να διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Φόρμα δεν υπάρχει, αλλά για τελικό μιλάμε. Και να είχαμε αγωνιστικό δείγμα θα πήγαινε περίπατο καθώς σε ντέρμπι και τελικούς είναι απ’ τα τελευταία που παίζουν ρόλο.

Υπάρχει ερώτημα για τη συμμετοχή ή μη του Μανωλά στη Νάπολι. Σημαντικό ερωτηματικό καθώς ο Έλληνας διεθνής είναι σημαντικότατος για τους «παρτενοπέι».

Ενστικτωδώς θα πάω στην ισοπαλία και στο ενδεχόμενο να προκύψει ο νικητής στη διαδικασία των πέναλντι. Θυμίζω πως δεν υπάρχει παράταση. Στο 3.45 το Χ στα 90’.

Στη λογική της ισοπαλίας και σε μορφή fun bet μπορούμε να κυνηγήσουμε και το 1-1 ως ακριβές σκορ. Χωρίς ρυθμό ομάδες, σε ματς που κρίνει τίτλο. Ιταλοί γαρ…

Μονό

17/6, 22:00 Νάπολι – Γιουβέντους: Χ (3.45)

Fun bet

17/6, 22:00 Νάπολι – Γιουβέντους: Ακριβές σκορ 1-1 (6.35)


Βασίλης Βασιλόπουλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις