Από Γερμανία ως… Αραβική χερσόνησο

Από Γερμανία ως... Αραβική χερσόνησο

Καλό Σαββατοκύριακο παικταράδες μου. Εδώ είμαι και πάλι, σε θέση μάχης. Ξέρω, ότι σας έλειψε η στήλη, παρόλο που παραμένω ενεργός και τα λέμε με πολλούς από εσάς στο κανάλι μας στο Telegram.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.

Δύσκολος μήνας ο Γενάρης, μας ”μάτωσε” αρκετά, με πολλές επιλογές να σπάνε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και με τα ταμεία να είναι ελάχιστα. Δεν πρέπει να πτοούμαστε όμως, αυτή είναι η μοίρα του παίκτη και φυσικά του tipster. Ο μαραθώνιος συνεχίζεται, η χρονιά είναι εξ ορισμού δύσκολη στοιχηματικά, το ταμείο όμως γίνεται στο τέλος.

Δεν σκοπεύω να αλλάξω ρότα, οσονούπω θα ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα, στα οποία είμαστε κατεξοχήν πιο ”ψημένοι», οπότε μέχρι τότε η στήλη θα είναι εβδομαδιαία, με λίγες αλλά δυνατές προτάσεις.

Δυάδα από τη Γερμανία

Ξεκίνημα από τη Φρανκφούρτη, όπου η ανεβασμένη Άιντραχτ υποδέχεται τη άκρως προβληματική Χέρτα. Επτά ματς αήττητοι οι γηπεδούχοι, με μόλις 2 ήττες στη σεζόν, πολλές ισοπαλίες, αλλά πλέον με το ηθικό στα ύψη, καθώς οι συνεχόμενες νίκες και καλές εμφανίσεις, τους έχουν φέρει στην 6η θέση και μόλις 5 βαθμούς μακριά από τη 2η. Με την επιστροφή του Λούκα Γιόβιτς, έστω και με δανεισμό, είναι ξεκάθαρο, ότι η Άιντραχτ μπορεί άνετα να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Champions League.

Η Χέρτα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, η απόσταση από τις θέσεις του υποβιβασμού είναι μόλις στους 2 βαθμούς, έχει μπροστά της δύσκολο πρόγραμμα και ένας παλιός γνώριμος της καλείται, να διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα, ώστε η ομάδα να μην κινδυνεύσει. Ο λόγος για τον Ούγγρο Παλ Ντάρνταϊ, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μετά την απόλυση του Μπρούνο Λαμπαντία.

Με καινούργιο προπονητή και άμεση ανάγκη βαθμών δύσκολα θα μείνει απαθής στο παιχνίδι η Χέρτα. Είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το γκολ, κάτι που είναι εύκολο για τη Φρανκφούρτη. Αποφεύγω το σημείο και πάω στο συνδυασμό πολλών γκολ εκατέρωθεν.

Στη Zweite το Αμβούργο οδηγεί τη κούρσα και δείχνει πιο ώριμο από ποτέ, για να πετύχει την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Bundesliga. Η σταθερότητα της ομάδας φέτος είναι παροιμιώδης και οφείλεται στο προπονητή της Τιούνε, ο οποίος έχει καταφέρει να μοιράσει σαφείς ρόλους στην ομάδα και οι παίκτες δείχνουν να ανταποκρίνονται απόλυτα.

Η σημερινή αντίπαλος της, Πάντερμπορν, έχει σταθεροποιηθεί στο μέσο της βαθμολογίας, είναι εδώ και 4 αγωνιστικές αήττητη και κυρίως παίζει πάντα δυνατά, χωρίς σκοπιμότητες. Πολύ γυμνασμένη ομάδα, παίζει αρκετά σκληρά και αναμένω να δυσκολέψει αρκετά τους γηπεδούχους. Ενδιαφέρον το στατιστικό που θέλει να μην έχει εμφανιστεί ποτέ η ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά ούτε εδώ θα πάω σε καθαρό σημείο. Θα συμπληρώσω τη δυάδα αναζητώντας ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους. Δεν βλέπω να χάνει το Αμβούργο, αλλά θα δυσκολευτεί πάρα πολύ.

Βόλτα σε Ιράν και Σαουδική Αραβία

Στο Ιράν η κορυφαία Λίγκα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και απομένουν 2 αγωνιστικές για το τέλος του πρώτου γύρου. Περίεργη χρόνια και εκεί, η πανδημία έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις ομάδες, αγωνιστικά όμως παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η Περσέπολις έχει αποδυναμωθεί, η Εστεγκλάλ δείχνει έτοιμη επιτέλους για ένα πρωτάθλημα μετά από χρόνια, ενώ και νέες δυνάμεις, όπως η Φουλάντ, φλερτάρουν με τη διάκριση.

  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.

Στοιχηματικά θεωρώ, ότι φέτος το Ιράν αποδεικνύεται… λίρα εκατό! Πάρα πολλά λάθη στο διάβασμα των αγώνων από τις εταιρείες, γεγονός που αυτόματα λειτουργεί υπέρ του παίκτη. Η Φουλάντ επιστρέφει μετά από 3 ματς εκτός στην έδρα της, υποδεχόμενη τη Παϊκάν και με νίκη σήμερα πιάνει τη 3η θέση. Σκοράρει συνεχώς στα τελευταία 5 ματς της, επίδοση που κατέχει και η σημερινή της αντίπαλος. Από τις πιο αξιόπιστες και καλοδουλεμένες ομάδες, ένα Χ είναι πολύ πιθανό αλλά το αμφίτερμα είναι πολύ ψηλά αδικαιολόγητα. Μονή επιλογή λοιπόν και χωρίς.. τύψεις. Το 2.40 δελεάζει, με πολύ πιθανό το 1-1!

Ευκαιρία για τη πρωτιά στη βαθμολογία

Στη Σαουδική Αραβία ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Λίγκας το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα διεξάγεται και ο τελικός του Σούπερ Καπ 2020 ανάμεσα σε Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ. Δυστυχώς την ώρα που γράφεται η στήλη δεν υπάρχουν πουθενά αποδόσεις για το μεγάλο τελικό. Θα εμφανιστεί φαντάζομαι τελευταία στιγμή στο ζωντανό, οπότε εάν το βρείτε διαθέσιμο προς στοιχηματισμό, το αμφίτερμα σε απόδοση άνω του 1.75 είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι.

Η μάχη στη δύσκολη έδρα της Άμπχα για την Άλ Σαμπάμπ, κεντρίζει το αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς η φιλοξενούμενη μπορεί με πιθανή νίκη σήμερα να πιάσει κορυφή. Φέτος η ομάδα έχει ενισχυθεί, παίκτες όπως ο Μπανέγα, ο Μάρτινς , ο Σεμπά κάνουν τη διαφορά και ασκούν τρομερή πίεση στη πρωταθλήτρια Χιλάλ του Ρασβάν. Στόχος σίγουρα μίνιμουμ μια θέση στο ερχόμενο Champions League, γιατί όχι όμως και το πρωτάθλημα, καθώς προς το παρόν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της

Η γηπεδούχος αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο και βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας. Οι εμφανίσεις της σταθερά αξιοπρεπείς, αφού παίζει χωρίς σκοπιμότητες και βοηθά στο να γίνονται όμορφα παιχνίδια. Με την επίθεση της Σαμπάμπ πλέον να σκοράρει κατά βούληση, θα ρισκάρω στο αμφίτερμα καταρχήν, καθώς η άμυνά της δέχεται εύκολα το γκολ αν πιεστεί. Έστω και δύσκολα προβλέπω επικράτηση της Σαμπάμπ, αλλά δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε περαιτέρω, εφόσον η διπλή της ευκαιρία πληρώνει ικανοποιητικά. Ο συνδυασμός και των δύο βρίσκεται άνω του διπλασιασμού και θα μπει στο παιχνίδι μου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
Μονό
15:00
Άμπχα - Άλ Σαμπάμπ
X2 & goal/goal
2.30
Μονό
15:40
Φούλαντ - Παϊκάν
Goal/goal
2.30
Δυάδα (απόδοσης 3.81)
14:00
Αμβούργο - Πάντερμπορν
1Χ & goal/goal
2.00
16:30
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Χέρτα Βερολίνου
Goal/goal & over 2,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις