Το ζητούμενο είναι να σκοράρει

Το ζητούμενο είναι να σκοράρει

Η Πάντερμπορν έχει τη χειρότερη άμυνα καθώς εισπράττει μέσο όρο πάνω από 2 γκολ ανά ματς. Το ζητούμενο είναι να σκοράρει και αυτό θα κυνηγήσουμε. Μαθηματικά προλαβαίνει να σωθεί αλλά, πρακτικά, δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αυτό. Μάλλον το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι, οπότε θα βγούνε όλοι μπροστά να παίξουν ποδόσφαιρο αφήνοντας τον Λεοπόλδο (τερματζής της Πάντερμπορν) στο έλεος του Σεμπάστιαν Άντερσον (πρώτος σκόρερ της Ουνιόν). Η Ουνιόν θα ξαφνιαστεί στην αρχή κι ίσως δεχτεί ένα γκολ, όμως η βαθμολογία δείχνει ποια είναι καλύτερη ομάδα. Αν θες όντως να σωθείς τέτοια παιχνίδια τα καθαρίζεις. Επειδή όμως είναι Γερμανοί δεν θα πάω με τον άσσο αλλά με το combo over 2,5 με goal/goal, με το 2-1 τελικό σκορ (ίσως ανατροπή) στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Της καλάρεσε το… ΟΥΕΦΑ και πάει για CL

Η Χετάφε είναι στο μεταιχμιο μεταξύ Europa League και Champions League κι έχει φτάσει ως εδώ χάρη στην άμυνά της. Παίζει με την τελευταία της βαθμολογίας και αν πάρει αυτό και τα επόμενα 3 παιχνίδια βάζει γερές βάσεις για έξοδο στο CL έστω και στα προκριματικά. Η Εσπανιόλ παραδόξως τα πάει καλύτερα εκτός πάρα εντός αλλά δεν σκοράρει. Λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Έτσι βλέπω αμυντικό προσανατολισμό κι από τις δύο. Όμως θεωρώ ότι το γκολ θα μπει από στημένο. Κάποιο κόρνερ ή απευθείας φάουλ. Εύκολα ή δύσκολα, με εύνοια ή χωρίς, βλέπω τη Χετάφε να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης και την Εσπανιόλ να ψάχνει βαθμούς για να σωθεί από το επόμενο ματς.

Μονό

20:30 Χετάφε – Εσπανιόλ: 1 (1.90)

Δυάδα

20:30 Χετάφε – Εσπανιόλ: 1 (1.90)

20.30 Ουνιόν Βερολίνου – Πάντερμπορν: Over 2,5 & goal/goal (2.10)


Αλαφροΐσκιωτος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις