Στην Άγκυρα για την πρωτιά

Στην Άγκυρα για την πρωτιά

Καλημέρα σας. Εύκολο ταμείο είχαμε την Κυριακή με Ρεάλ και Ουλμ να μας δικαιώνουν. Με BCL και Eurocup θα ασχοληθούμε σήμερα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1353420954320297984

Τουρκ Τέλεκομ -Ιγκοκέα

Μεγάλο παιχνίδι για τον 7ο όμιλο της BCL αναμένεται να δούμε σήμερα στην Άγκυρα μεταξύ της Τουρκ (4-1) και της Ιγκοκέα (3-2). Η Τουρκ πριν 3 μέρες διέλυσε στα πλαίσια της TBSL την ακριβή Μπαχτσεσεχίρ 101-88 ενώ η Ιγκοκέα κέρδισε την Κρκα 77-64 για την Ανδριατική λίγκα. Η Ιγκοκέα πρέπει να κερδίσει για να προκριθεί στην επόμενη φάση (ως πρώτη) ενώ η Τουρκ έχει ήδη προκριθεί, αλλά θέλει τη νίκη για να βγει πρώτη στον όμιλο. Σε περίπτωση που η Ιγκοκέα ηττηθεί και κερδίσει η Χάποελ μέσα στην έδρα της Λιμόζ τότε θα αποκλειστεί από τους Ισραηλινούς καθώς υστερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν  στον πρώτο γύρο με την Ιγκοκέα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με 77-66.

Μετροπολιτάν 92 -Τρέντο

Η Μετροπολιτάν (2-0) αντιμετωπίζει την Τρέντο (1-1) για την 3η αγωνιστική του Eurocup. Η γαλλική ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς μετράει 7 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς παίζει εξαιρετική άμυνα, ειδικά στην έδρα της δέχεται μόλις 71.8 πόντους κατά μ.ο. Από την άλλη, η Τρέντο είναι σε κάκιστη κατάσταση καθώς έχει μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια. Δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα με αποκορύφωμα τους μόλις 43 πόντους που πέτυχε στον αγώνα με την Παρτιζάν. Η Τρέντο σκοράρει ανεξαρτήτως έδρας 74.1 πόντους.

Εκτίμηση δυάδας: Η Τουρκ είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα από την Ιγκοκέα, όμως, οι Βόσνιοι με την σκληρή τους άμυνα τους έβαλαν δύσκολα στον αγώνα του πρώτου γύρου. Γι’ αυτό θα πάμε στο συνολικό  under 165,5 πόντων αγώνα που με βάση τα στατιστικά, ιδίως της Ιγκοκέα, είναι πολύ πιθανό να περάσει. Όσον αφορά στον αγώνα της Μετροπολιτάν με την Τρέντο θεωρούμε ότι το σκορ θα είναι πολύ χαμηλό και από τις δύο ομάδες, επομένως, θα πάμε στο under 81,5 πόντων της Τρέντο, ένα όριο που η άμυνα της γαλλικής ομάδας έχει δεχθεί μόλις 5 φορές φέτος. Δυάδα, λοιπόν, σε απόδοση υπερδιπλασιασμού.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Δυάδα απόδοσης 2.04
19:30
Τουρκ Τέλεκομ - Ιγκοκέα
Under 165.5
1.53
19:45
Μετροπολιτάν - Τρέντο
Τρέντο under 81,5
1.33
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις