Σε καλό φεγγάρι οι Βάσκοι

Σε καλό φεγγάρι οι Βάσκοι

Δευτέρα σήμερα και το στοιχηματικό μας κουπόνι είναι μικρό, αφού απαρτίζεται κυρίως από αγώνες στις χαμηλότερες κατηγορίες σε όλη την Ευρώπη. Το μόνο ουσιαστικό παιχνίδι αφορά τη La Liga και το κλείσιμο της αυλαίας της 20ης αγωνιστικής. Και με αυτό θα ασχοληθούμε σήμερα στη στήλη μας.

Να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα πανηγύρια

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά την πρόσφατη μεγάλη υπέρβαση και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες για το πρωτάθλημα, αφού αριθμεί μόλις 2 νίκες στα πρόσφατα 9 παιχνίδια της. Κακό στατιστικό για τους Βάσκους, αφού ”χαροπαλεύουν” να μπουν στην 10άδα, τουλάχιστον, του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίπαλός της η ανταγωνιστική Χετάφε, η οποία βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την Αθλέτικ και είναι άμεση ανταγωνίστρια για ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Βέβαια, υπάρχει και η ζώνη του υποβιβασμού από κάτω, και δεν είναι μακριά, όμως, θεωρώ πως αυτές οι δύο ομάδες δεν θα έχουν πρόβλημα και μπλεξίματα με τις χαμηλότερες θέσεις, αφού η τριάδα στο τέλος μοιάζει αδύνατον να ξεκολλήσει από εκεί, αλλά μπάλα είναι και γυρίζει, ποτέ δεν ξέρεις.

H Αθλέτικ προέρχεται από νίκες στo Κύπελλο και από ήττα στο πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα μάλιστα, ενώ η Χετάφε έχει δύο σερί νίκες παίρνοντας έτσι μια βαθμολογική ανάσα. Στα μεταξύ τους 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια, τα 5 έχουν λήξει ισόπαλα και 2 έχουν ”βαφτεί” μπλε. Το κυρίαρχο στατιστικό που προκύπτει από τις δύο ομάδες είναι το under 2,5, αφού η Χετάφε έχει 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια και 7/8 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Με βάση την εικόνα που βγάζουν οι δύο ομάδες, θα κινηθώ και εγώ με ένα combo.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Combo
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε
1X & under 2,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις