Συμβόλαιο των 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Φαν Ντάικ

Συμβόλαιο των 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Φαν Ντάικ

Οταν η Λίβερπουλ δαπάνησε σχεδόν 85εκατομμύρια ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, το 2018, πολλοί είχαν κάνει λόγο για υπερβολή που ερχόταν να επιβεβαιώσει πως τα ποσά στις μεταγραφές έχουν ξεφύγει. Αλλωστε μόλις λίγους μήνες πριν είχαν λάβει χώρα υπερμεταγραφές όπως αυτές του Νεϊμάρ, του Εμπαπέ και του Ντεμπελέ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολλανδός στόπερ έχει κατορθώσει να πείσει και τους πιο δύσπιστους μέσα σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Κατά το διάστημα αυτό, μέτρησε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ με τους «ρεντς» (έναν κερδισμένο κι έναν χαμένο), ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ προσεχώς θα προσθέσει στο παλμαρέ του και το πρωτάθλημα Αγγλίας. Ολα αυτά έχοντας εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στον κόσμο.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το ότι οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο, «χρυσό» συμβόλαιο, το οποίο θα τον διατηρήσει στο Μερσεϊσάιντ μέχρι το 2025 και θα τον μετατρέψει στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.  Διότι οι νέες του απολαβές θα φτάσουν τα 245.000 ευρώ την εβδομάδα, ήτοι κάτι λιγότερο από 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Ποσό που θα τον ανεβάσει πάνω κι από τον Μοχάμεντ Σαλάχ (στα 10,5 εκατ. ανά χρόνο)…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις