Μιλούν οι πρώτοι σκόρερ

Μιλούν οι πρώτοι σκόρερ

Γεια χαρά φίλοι κουβανέζοι.

Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι σχετικά νωρίς το απόγευμα, ταξιδεύοντας στο ανατολικό προάστιο του Χένγκελο, στα σύνορα Ολλανδίας με Γερμανία, το γραφικό Ενσέντε όπου και εδρεύει η Τβέντε. Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις αναδεικνύοντας την παλιά έχθρα που κρατά με την Χρόνινχεν για τη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Εντός έδρας προέρχεται από 4 σερί ήττες και σήμερα είναι η ευκαιρία της για να επιστρέψει στις νίκες. Ανεβασμένο το ηθικό μετά το 2-2 απέναντι στη μισητή αντίπαλο και θα κατέβει σχεδόν πλήρης. Μοναδική απουσία ο Τσέρνι, παλιό wonderkid του Άγιαξ. Περιέργως τα πηγαίνει πολύ καλύτερα εκτός παρά εντός.

Το σύστημα που κατεβάζει ο Ρον Γιανς είναι όσα πάνε κι όσα ‘ρθούνε. Σκοράρει και δέχεται 1,5 γκολ ανά παιχνίδι και αν θέλει να βγει στο Conference League ή ακόμα και στο Europa League, τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει άνετα. Δύσκολο βέβαια αν δεν διορθώσει την άμυνά της. Δέχεται γκολ για 13 σερί παιχνίδια. Σχεδόν απίθανο να μην δεχτεί από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά οι «Τάκερς» διαθέτουν τον δεύτερο σκόρερ Πέδρο ντα Σίλβα, ο οποίος μπορεί να έχει σιγήσει τώρα τελευταία αλλά θαρρώ πως μπορεί να βάλει και ένα και δύο γκολ στη Φένλο, αφού η τελευταία έχει την χειρότερη εκτός έδρας άμυνα. Δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά ματς. Παράλληλα όμως σκοράρει δύο γκολ ανά ματς. Πιο γενικά, και χάρη στο Γιακουμάκη, στα τελευταία 13 παιχνίδια που έχει δώσει, μόλις ένα δεν ήρθε goal/goal.

Όπως καταλάβατε αναμετρώνται οι ομάδες που έχουν τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας, διαθέτοντας τις πιο τρύπιες άμυνες. Θα μου προκαλέσει εντύπωση αν στο ματς μπουν κάτω από 3 τέρματα.

Μεταφερόμαστε τώρα σε πιο ζεστά κλίματα, την «αιώνια πόλη», σ’ ένα εξάποντο ματς. ΛάτσιοΣασουόλο. Οι «μπιανκοσελέστι» έχουν πάρει τα πάνω τους με τις 3 τελευταίες σερί νίκες σκοράροντας συνολικά 7 γκολ. Εντός έδρας τα πηγαίνουν μέτρια, καθώς δέχονται γκολ με τον ίδιο ρυθμό που σκοράρουν. Εκτός από μία μακροχρόνια απουσία θα της λείψει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Ουσιαστικά πλήρεις οι «Λατσιάλι». Θεωρείται σχεδόν σίγουρο πλέον το να σκοράρει ο Ιμόμπιλε, αφού μετράει 16 γκολ στα 17 τελευταία ματς που έχει αγωνιστεί. Πολύ πιθανό να σκοράρουν δις οι γηπεδούχοι αλλά η νίκη δεν είναι τόσο σίγουρη.

Βλέπετε, οι «νεροβέρντι» δεν είναι πλέον μια μικρομεσαία ομάδα που συμπληρώνει την 20άδα του πρωταθλήματος. Μπορεί στην έδρα της να έχει ίδια εικόνα με της σημερινή της αντίπαλο, εκτός έδρας όμως είναι από τις καλύτερες ομάδες. Σκοράρει ακριβώς δύο γκολ ανά ματς και σήμερα που θα βρει ανοιχτούς χώρους μπορεί να σκοράρει κι ας μην αγωνιστεί ο Μπεράρντι. Ο γερόλυκος Καπούτο μάλλον θα κάνει τη δουλειά του, χαρίζοντάς μας το goal/goal & over 2,5. Έχει πρόβλημα όμως στην άμυνα, καθώς συνεχώς αλλάζει πρόσωπα ο Ινζάγκι με συνέπεια να λείπει ορισμένες φορές η συνάφεια κι η συνεννόηση των αμυντικών.

Τέλος, στις 14 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ανεξαρτήτου έδρας μόνο 3 δεν ήρθαν goal/goal.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
15:30
Τβέντε - Φένλο
Goal/goal & over 2,5
1.80
Δυάδα (απόδοσης 3,42)
15:30
Τβέντε - Φένλο
Goal/goal & over 2,5
1.80
19:00
Λάτσιο - Σασουόλο
Goal/goal & over 2,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις