Mε αυτοπεποίθηση, για το 1.75

Mε αυτοπεποίθηση, για το 1.75

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Η αθλητική δράση είναι ασταμάτητη φέτος, προς τέρψη όλων των φιλάθλων, που έστω κι από τον καναπέ απολαμβάνουμε καθημερινά υπερθέαμα. Ντέρμπι σήμερα στη Basket League ανάμεσα στο τρίτο Λαύριο (7-3) και τον έκτο Προμηθέα Πάτρας (6-3). Οι γηπεδούχοι είναι καταπληκτικοί τρέχοντας αήττητο επτά αγώνων, κερδίζοντας στην έδρα τους ΑΕΚ και ΠΑΟ. Οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν καλά τη χρονιά, άλλα μέσα από σωστές παρεμβάσεις στο ρόστερ τους βρίσκουν σιγά σιγά ρυθμό.

Έρχονται από μεγάλη νίκη και καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Περισσότερο, όμως, ήταν έργο της Ένωσης αυτό. Σας είχα ενημερώσει ότι η ΑΕΚ στο Λαύριο δεν σταμάτησε ένα νικηφόρο σερί 24 αγώνων, άλλα ξεκίνησε ένα σερί ηττών. Δικαιώθηκα για άλλη μια φορά, αφού από τότε κέρδισε μόνο τον Κολοσσό και έκανε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Αλλά αυτό είναι πρόβλημα του Παπαθεοδώρου και των φιλάθλων της ΑΕΚ, που είναι αναγκασμένοι να τον ανέχονται. Ας επιστρέψουμε στο σημερινό πολύ ωραίο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Οι δύο αντίπαλοι προσπαθούν να παίζουν γρήγορο, ανοιχτό μπάσκετ, τρέχοντας πάντα όταν μπορούν στον αιφνιδιασμό. Αν δεν έχουν τέτοια δυνατότητα, χτίζουν καλά το παιχνίδι τους μέσα από οργανωμένες επιθέσεις, απόρροια της δουλειάς που κάνουν οι πολλοί καλοί προπονητές τους. Η ομάδα του Σερέλη βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα αυτό το διάστημα και έχει τον πρώτο λόγο και σε αυτό το παιχνίδι. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεται outsider. Ο Προμηθέας είναι σίγουρα σε πολύ καλύτερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια, άλλα τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Γιατράς.

Το Λαύριο δείχνει πιο σταθερό και η αυτοπεποίθηση του έχει χτυπήσει ταβάνι. Θα εκμεταλλευτώ το λάθος στο χάντικαπ παίρνοντας πλεονέκτημα 4,5 πόντων. Αν και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι όσο κι αν ζοριστούν από το πάντα αξιόμαχο σύνολο της Πάτρας, στο τέλος θα πάρουν πάλι μια καθαρή νίκη.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
17:00
Λαύριο - Προμηθέας
1 (+4,5)
1.75
Fun bet
17:00
Λαύριο - Προμηθέας
1 & over 153,5
4.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις