Στο Supercoppa και στο ΟΑΚΑ για το 4.14

Στο Supercoppa και στο ΟΑΚΑ για το 4.14

Γιουβέντους και Νάπολι συγκρούονται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ιταλία, το Supercoppa Italiana. Ένας τίτλος που θα κριθεί στο ουδέτερο «Μαπέι Στέιντιουμ» της Σασουόλο.

Η Γιουβέντους πάει στον τελικό με την ψυχολογία στο ναδίρ, καθώς δεν είναι μόνο η ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ, αλλά και η εμφάνιση, έδειξε ανήμπορη να κοντράρει μια άμεση αντίπαλο για το scudetto. Φαίνεται πως είναι μετρημένες οι μέρες του Πίρλο, προσωπικά απορώ πώς διατηρεί ακόμη τη θέση του. Επίσης, οι πολλές απουσίες συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα τεστ της τελευταίας στιγμής για τον κορωνοϊό θα αποφανθούν για τη συμμετοχή ή όχι των Ντε Λιχτ, Κουαρδάδο και Άλεξ Σάντρο. Σίγουρα εκτός ο Ντιμπάλα.

Βίοι αντίθετοι για την έτερη φιναλίστ, Νάπολι. Έρχεται από την εκκωφαντική νίκη με 6-0 επί της Φιορεντίνα, πρακτικά ό,τι πήγαινε μέσα, έγραφε. Μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως της το χρωστούσε η μοίρα μετά την ήττα από τη Σπέτσια, όπου δημιούργησε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν πήρε βαθμό. Δύο οι απουσίες, μόλις, που έχει να διαχειριστεί ο Γκατούζο, αυτές των Φαμπιάν Ρουίθ, και του σταθερά απόντα Όσιμεν.

Μπαίνει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δίψα για το τρόπαιο η Νάπολι, δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Η κατάκτηση απ’ τους «παρτενοπέι» στο 2.02.

Την Κυριακή έχει… Τούμπα

Περισσότερο League Cup θυμίζει η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού λόγω covid-19, συμμετέχουν μόνο οι ομάδες της Super League. Έξι παιχνίδια συμπεριλαμβάνει η φάση των «16», Παναθηναϊκός και Λαμία έχουν περάσει δίχως σκοτούρες στα προημιτελικά. Πολλά τα φαβορί, θα σταθώ όμως στην ΑΕΚ.

Τα λέγαμε και στη στήλη της περασμένης Κυριακής, η “Ένωση” με τον Χιμένεθ στον πάγκο είναι άλλη ομάδα. Συμπαγής αμυντικά ενώ επιθετικά η ποιότητα για να έρθει το ένα ή τα δύο γκολ που χρειάζονται σε κάθε παιχνίδι, είναι δεδομένη. Ο ορισμός της κυνικότητας.

Τώρα, με αντίπαλο τον Απόλλωνα κι ενώ έπεται το ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός θα ψάξει μια επικράτηση με καθαρά δίχτυα, τύπου 2-0, με ελεγχόμενο rotation εν όψει της ρεβάνς της Ριζούπολης. Δεν παραβλέπω την εκτός έδρας ικανότητα της «ελαφράς ταξιαρχίας», ωστόσο το κύπελλο δεν αποτελεί πρωτεύοντα στόχο.

Ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5 στο αξιόλογο 2.05.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
22:00
Γιουβέντους – Νάπολι
Κατάκτηση: Νάπολι
2.02
Δυάδα (απόδοσης 4.14)
21:30
ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης
1 & under 3,5
2.05
22:00
Γιουβέντους – Νάπολι
Κατάκτηση: Νάπολι
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις