Ο Κώστας βγαίνει μπροστά

Ο Κώστας βγαίνει μπροστά

Ωραία είναι αυτή την εβδομάδα με σχεδόν κάθε μέρα ματς. Χθες η Ρεάλ που την έπαθε από τον μισό Αστέρα, απόψε σε όλα… σεντονιού (21.45) ο Ολυμπιακός στο “Αστρομπάλ” και έπεται Πέμπτη και Παρασκευή με την πλήρη αγωνιστική.

Για απόψε λοιπόν δύο επιλογές ειδικών στοιχημάτων με παίκτες του Ολυμπιακού.

Πρώτη με τον Κώστα Σλούκα πρωταγωνιστή. Ο νέος ηγέτης των “ερυθρόλευκων” ήταν άφαντος την Παρασκευή με τη Βιλερμπάν. Έκανε το πρώτο του σουτ στο 24ο λεπτό και το 2ο και μοναδικό εύστοχο 40’’ πριν το τέλος! Απόψε επιβάλλεται να βγει μπροστά και να πάρει προσπάθειες όπως είχε κάνει στα τρία ματς που προηγήθηκαν αυτού της Παρασκευής όταν έβαλε και στα τρία πάνω από 20 πόντους έχοντας αντίστοιχα 4/4, 5/5 και 9/9 βολές. Μου αρέσει το 1.95 για το over 3,5 εύστοχες βολές από παίκτη που σπανίως χάνει από τη γραμμή και θα το ποντάρω.

Όσο για την επιλογή TL θα πάρω το 1.87 στο under 9,5 πόντοι του όχι και τόσο επιδραστικού στο παιχνίδι της ομάδας του εδώ και πάνω από ένα μήνα Χασάν Μάρτιν ο οποίος στα 3 από τα 4 και στα 5 από τα τελευταία 7 ματς είχε λιγότερους από 10 πόντους ενώ προσθέστε ότι προέρχεται από τραυματισμό και απουσία στο ματς της περασμένης Παρασκευής.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
21:45
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός
Σλούκας over 3,5 εύστοχες ελεύθερες βολές
1.95
Μονό
21:45
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός
Χασάν Μάρτιν under 9,5 πόντοι
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις