Τα… ρεπό του Τζέκο

Τα… ρεπό του Τζέκο

Ο Μπόρχα Μαγιοράλ είναι μια αξιόπιστη λύση ως ο παίκτης που έρχεται πίσω από τον Εντιν Τζέκο στην ενδεκάδα της Ρόμα. Ο Ισπανός φορ δεν βρίσκει σταθερή θέση στο αρχικό σχήμα, καθώς η διάταξη που χρησιμοποιεί ο Φονσέκα, το 3-4-2-1, δεν επιτρέπει την παράλληλη χρησιμοποίηση δύο φορ.

Όταν όμως μπήκε στην ενδεκάδα ήταν συνεπής, ξεκίνησε βασικός σε έξι ματς πρωταθλήματος και Europa League, πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ. Σήμερα στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Σπέτσια θα κάνει το… ρεπό του Τζέκο και θα έχει ξανά κίνητρο να δείξει την αξία του, προσπαθώντας να δυσκολέψει τον Πάουλο Φονσέκα σε μελλοντικές επιλογές του. Το 2.10 στο anytime γκολ του δεν είναι κακό, κάθε άλλο.

Από το ίδιο παιχνίδι σε ένα ποντάρισμα… ζαριά, αυτό του να βρει η μπάλα στο δοκάρι. Η Σπέτσια είναι από τις πλέον άτυχες ομάδες, βρίσκεται στην 3η θέση αυτής της άτυπης κατάταξης με 10 δοκάρια, ακριβώς πίσω της ακολουθεί η Ρόμα με 8 δοκάρια. Αμφότερες μάλιστα είδαν την μπάλα να σημαδεύει τα δικά τους δοκάρια από πέντε φορές, με βάση αυτές τις… επιδόσεις το ένα δοκάρι σε απόδοση 1.80 έχει αξία.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
22:15
Ρόμα - Σπέτσια
Μπόρχα Μαγιοράλ anytime scorer
2.10
Μονό
22:15
Ρόμα - Σπέτσια
Over 0,5 δοκάρια
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις