Γκολ για την παραμονή

Γκολ για την παραμονή

Kαλημέρα συντρόφια. Άσχημο σαββατοκύριακο καθώς όλα τα γκολ μπήκαν στο Ρότερνταμ (3-5). Η Παρί κι ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκαν από τις αντίπαλες άμυνες αλλά πήραν αγχωτικές νίκες με 1-0, ενώ ο Διούδης χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό και μας οδήγησε στον κουβά.

Επιστροφή στην Αγγλία για τη στήλη, ξεκινώντας από τη National League (5η κατηγορία) με τον αγώνα Ίστλι – Κινγκς Λιν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 3 σερί ισοπαλίες ενώ έχουν να κερδίσουν από την 1η Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Σε αυτά τα τελευταία 5 ματς, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας έχει σταματήσει να σκοράρει, με συνέπεια η ομάδα να πάρει την κάτω βόλτα.

Σήμερα έχει την ευκαιρία να ξεμπουκώσει απέναντι σε μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Αν αγωνιστεί είναι πιθανό να σκοράρει, ίσως και δύο φορές, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη. Οι «Λίνερς» από την άλλη, για το πρωτάθλημα, έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης περισσότερο καιρό από τους αντιπάλους τους. Παρά τη βαθμολογική τους θέση, τη θεωρώ ισάξια ομάδα με τους «Σπίτφαϊρς» και οι αποδόσεις την αδικούν ως ένα σημείο. Μπορεί να δέχονται πάνω από δύο γκολ ανά ματς, αλλά σχεδόν πάντα καταφέρνουν να σκοράρουν, ιδιαίτερα όταν παίζουν μακριά από την έδρα τους.

Αυτό ζητάμε κι εμείς σήμερα. Έφτασαν στη ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για την παραμονή, αφού δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από τη σημερινή τους αντίπαλο.

Ανεβαίνοντας δύο κατηγορίες, συναντάμε την Πόρτσμουθ όπου είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αφού μετράει 6 αγώνες χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα, ενώ έχει μόλις μία ισοπαλία. Όμως την 3η θέση την χρωστάει πιο πολύ στις εμφανίσεις της εκτός έδρας παρά στο «Φράτον Παρκ». Είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα αλλά εντός κάνει νερά. Αυτό συμβαίνει, καθώς όταν έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν ξέρει πως να σκοράρει σε οργανωμένη άμυνα.

Η Γουίμπλεντον δεν είναι κάτι σπουδαίο κι έτσι είναι πολύ πιθανό να σκοράρει. Η «Ντονς» με την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα και μετά από 5 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 6 παιχνίδια, έπεσε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όμως είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τους «Πομπέις» αφού τα πηγαίνει καλύτερα εκτός παρά εντός. Στα εκτός έδρας παίζουν με αντεπιθέσεις και όλοι παίζουν για τον Πίγκοτ όπου είναι και ο πρώτος τους σκόρερ. Αν θέλει να έχει ελπίδες να σωθεί, πρέπει να παλεύει κάθε ματς και σήμερα θα βρει ανοιχτούς χώρους για να σκοράρει και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει μπας και πάρει μια ανάσα στον μαραθώνιο της League One.

Η απόδοση του goal/goal είναι πολύ ψηλά κατά τη γνώμη μου και αξίζει το ρίσκο. Άλλωστε, οι φιλοξενούμενοι μόνο στο τελευταίο εκτός έδρας ματς δεν σκόραραν.

Μονό
21:00
Ίστλι – Κινγκς Λιν
Goal/goal & over 2,5
1.83
Δυάδα (απόδοσης 3.75)
21:00
Ίστλι – Κινγκς Λιν
Goal/goal & over 2,5
1.83
21:00
Πόρτσμουθ – Γουίμπλετον
Goal/goal
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις