Στα πόδια του Τερόντε η άνοδος

Στα πόδια του Τερόντε η άνοδος

Καλημέρα παρέα και καλή εβδομάδα σε όλους. Το Σάββατο έκλεισε εξαιρετικά με δυνατό ταμείο χάρη στην Πάσος Φερέιρα ή αλλιώς, τον… Φονέα των γιγάντων, όπως έγραψα, και θα κλείναμε με το απόλυτο τη στήλη μας, αν στη δυάδα μας η Γκενκ ακολουθούσε το παράδειγμα της PSV Αϊντχόφεν και έβαζε ένα τουλάχιστον γκολ, αλλά έτσι είναι η μπάλα!

Στα της στήλης μας τώρα, φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, αλλά εντόπισα ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι υπάρχει καλή ευκαιρία!

Αμβούργο – Όσναμπρικ

Η ομάδα του Αμβούργου και φέτος δίνει τη δική της μάχη να επιστρέψει στα σαλόνια της Bundesliga, μικρό στραβοπάτημα στη πορεία αυτή έκανε μεσοβδόμαδα μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Νυρεμβέργης και βρίσκεται στην 2η θέση με 30 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 31-19. Όλη αυτή η προσπάθεια της ανόδου δεν θα είχε μορφή, αν δεν έβαζε το «πόδι» του ο επιθετικός  Τερόντε, που με 16 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και έχει δώσει ξανά ελπίδες στη πόλη για όνειρα. Άπαντες παρόντες για το σημερινό ματς.

Η Όσναμπρικ από την άλλη δίνει τη δική της μάχη να διατηρηθεί στη κατηγορία, γνώρισε την ήττα σε ένα πλούσιο από γκολ παιχνίδι με 3-2 εντός έδρας από την Βούρτζμπεργκερ Κίκερς και έπεσε στην 11η θέση με 22 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 20-21. Παρ’ όλα τα αμυντικά της  προβλήματα εμφανίζεται άκρως ανταγωνιστική στις εξόδους της καθώς μετράει 4 νίκες στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις της. Καμία απουσία δεν έχει αναφερθεί!

Εκτίμηση: Πρόωρος τελικός θα έλεγα για το Αμβούργο, θα είναι καταστροφή να χάσει και φέτος την άνοδο και τα καμπανάκια ήδη χτυπάνε με το προσπέρασμα της Μπόχουμ στη κορυφή με διαφορά 2 βαθμών. Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας έχει 3/5 goal /goal και 4/5 over 2,5, αντίστοιχα η φιλοξενούμενη έχει στις 5 τελευταίες εξόδους της 2/5 goal/goal και 3/5 over 2,5. Η παράδοσή τους έχει καταγράψει 4/5 goal /goal και 3/5 over 2,5. Όμορφο βράδυ με πολλά γκολ προβλέπω στη Γερμανία.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
21:30
Αμβούργο - Όσναμπρικ
Goal/goal & over 2,5
2.05
Fun bet
21:30
Αμβούργο - Όσναμπρικ
Goal /goal & over 3,5 & Τερόντε 2 ή περισσότερα γκολ
6.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις