Με το Κύπελλο και το Super Cup…

Με το Κύπελλο και το Super Cup…

Σχεδόν το τέλειο αγγίξαμε χτες, η Βαγιαδολίδ πέρασε πανηγυρικά με σκορ 4-1, αλλά στην παράταση χάλασε το απόλυτο. Περίπατο η Αλμερία την Αλαβές και με αρκετή καθυστέρηση, λόγω αλλαγής της ώρας από 13:00 σε 23:00, άλλα άξιζε η αναμονή για το ταμείο.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1350595958543949824

Απόψε στην Ισπανία έχουμε συνέχεια στο Κύπελλο, αλλά δεσπόζει ο τελικός του Super Cup, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε στα πέναλτι τη Σοσιεδάδ, η κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 1-1, είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά και να δεχτεί γκολ, τελικά όμως στη «ρώσικη ρουλέτα» ήταν πιο εύστοχη. Γενικά δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και να επιστρέφει σε μια κάποια ηρεμία, τουλάχιστον εντός αγωνιστικού χώρου. Προβληματισμός υπάρχει για τον Μέσι, δίνεται αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων που νιώθει, είναι στην αποστολή αλλά ανάλογα την γνωμάτευση του ιατρικού προσωπικού θα πράξει ο Κούμαν.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε την έκπληξη, υπέρβαση όπως θέλετε πείτε το, απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης, με σκορ 2-1 στη Μαδρίτη, προηγήθηκε με δύο τέρματα, δέχτηκε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά άντεξε και πήρε μια σπουδαία νίκη. Με την ίδια ενδεκάδα θα παραταχθεί στον τελικό.

Έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές, μία το μακρινό 1983, πιο πρόσφατα το 2009 και το 2015 με δύο κατακτήσεις οι «μπλαουγκράνα» και μία οι Βάσκοι, το 2015, όλες σε διπλές αναμετρήσεις. Τελικός είναι, σε ουδέτερο στην Ανδαλουσία διεξάγεται, φαβορί μεν η Μπαρτσελόνα, αλλά οι Βάσκοι είναι δυσκατάβλητοι.

Βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι πριν μια εβδομάδα για το πρωτάθλημα στην έδρα της Μπιλμπάο και κέρδισε η Μπάρτσα με 3-2. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν πάει το χέρι εύκολα στην κόντρα. Πολύ πιο πιθανό το αμφίτερμα και εκεί θα πάει το ποντάρισμά μου.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Το σημείο που θεωρώ ότι έχει την μεγαλύτερη στοιχηματική αξία της ημέρας είναι ο αγώνας Copa del Rey της Εσπανιόλ κόντρα στην Οσασούνα. Η Εσπανιόλ έχει ομάδα Primera, στόχος είναι η άμεση επιστροφή της και σαν πρώτη. Το κύπελλο αποτελεί στόχο για να αποδείξει τη δυνατότητες της. Έχει ρίξει πολύ χρήμα, κινήθηκε σωστά στο μεταγραφικό παζάρι και μια καλή πορεία στο κύπελλο θα έκανε καλό και στα οικονομικά της.

Η Οσασούνα κινείται στη μετριότητα, έχει θέμα κυρίως στο επιθετικό σκέλος και ακολουθεί κρίσιμος αγώνας με τη Βαλένθια και θα κάνει πολλές αλλαγές. Αξία στον άσο και στην πρόκριση της Εσπανιόλ.

Αυτά για σήμερα, καλή συνέχεια.

Μονό
13:00
Εσπανιόλ - Οσασούνα
Πρόκριση Εσπανιόλ
1.65
Μονό
13:00
Εσπανιόλ - Οσασούνα
1
2.05
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Goal/goal
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις