Γερμανία. Βόλτα σε όλες τις κατηγορίες!

Γερμανία. Βόλτα σε όλες τις κατηγορίες!

Καλό Σαββατοκύριακο παικταράδες μου. Δεν λέει να γυρίσει με τίποτα το ρημάδι. Με διαφορά ήδη ο χειρότερος μήνας της στήλης σε αυτό το πρώτο 7μηνο παρουσίας μας στο koubanezos.gr.

Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες, κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, αλλά στη τελική δεν είμαστε εμείς αυτοί που κλωτσάμε το τόπι. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που διαβάζω και προετοιμάζω τις προτάσεις, αλλά λίγο η κακή τύχη, λίγο περισσότερο η λάθος τελική διαλογή τους με έχουν φέρει στη δυσάρεστη θέση, να αναζητώ εδώ και μέρες το ταμείο με τα..κυάλια.

Απολογισμός

Μεσοβδόμαδα το ντέρμπι στο ”Βικελίδης” είχε πολύ ένταση και καθόλου ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί, ο Άρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με το ματς να ολοκληρώνεται τελικά 0-1 και το αμφίτερμα να μην επιβεβαιώνεται ποτέ. Χαριτολογώντας μάλιστα μετά τη λήξη του ματς ο καλός συνάδελφος Il Fratello μου αποκάλυψε, ότι ο Χιμένεθ υπέγραψε ειδικό όρο στο συμβόλαιο του να κερδίζει μόνο με το συγκεκριμένο σκορ.

Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα βγάζουν σημείο

Δύσκολο και το σημερινό πρόγραμμα, ελάχιστα παιχνίδια με στοιχηματικό ενδιαφέρον, οπότε διάλεξα από ένα ματς σε κάθε κατηγορία της Γερμανίας και θα ξεκινήσω ευθύς αμέσως από τη χαμηλότερη εξ αυτών, με το ματς που διεξάγεται στις 14:00 ανάμεσα σε Ουέρντιγκεν και Βάλντχοφ

Οι γηπεδούχοι είναι πλέον με το ένα πόδι εκτός κατηγορίας, καθώς ο κύριος επενδυτής της ομάδας Μιχαήλ Πονομάρεφ απέσυρε όλα τα κεφάλαια του από το σύλλογο. Έτσι η ομάδα άσχετα τι θα πετύχει αγωνιστικά, θα πρέπει να πέσει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ήδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποχωρήσουν προλαβαίνοντας μια πιθανή μεταγραφή στη τρέχουσα περίοδο, ενώ οι περισσότεροι παίκτες είναι και απλήρωτοι. Μπορεί αγωνιστικά η ομάδα να στέκεται αξιοπρεπώς, κάτι που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία, αλλά μετά και την οριστική αποχώρηση του Ρώσου επενδυτή, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να παραμείνει πλήρως συγκεντρωμένη στα αγωνιστικά της καθήκοντα.

Αυτή τη δεινή κατάσταση των γηπεδούχων θέλει να εκμεταλλευτεί το Βάλντχοφ, το οποίο μετά το μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Λιούμπεκ μεσοβδόμαδα, ξεκόλλησε στη βαθμολογία, πήρε την ανάλογη ψυχολογία και πλέον θέλει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Συνεχίζει να έχει πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και παραμένει τρομερά ευάλωτο αμυντικά.

Το διπλό άνοιξε πάνω από το τριπλασιασμό και σε αυτή την απόδοση είχε τρομερή αξία. Ήδη έχει πάρει τη κατηφόρα και κινείται πλέον στο 2.70-2.80, οπότε το αφήνω στη κρίση σας. Πιστεύω, ότι έστω και οριακά έχει αξία η νίκη των φιλοξενούμενων, απλά για παν ενδεχόμενο θα αγοράσω το διπλό σε dnb.

”Μεθυσμένη πολιτεία” το Κίελο

Ανεβαίνουμε κατηγορία αλλά και βόρεια για να ασχοληθούμε με το παιχνίδι του Κιέλου εναντίον της Καρλσρούης, το οποίο διεξάγεται στις 14:30. Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα πέτυχαν τη μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Γερμανίας, αποκλείοντας τη Μπάγερν στη διαδικασία των πέναλτι.

Η τεράστια αυτή επιτυχία σίγουρα θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους, καθώς στο πρωτάθλημα έρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, τα οποία τους έχουν ρίξει στη 3η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα διαθέτει τη καλύτερη άμυνα της Λίγκας με 14 γκολ παθητικό και θέλει να παραμείνει στις θέσεις ανόδου.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Το 2021 έχει ξεκινήσει ιδανικά για τους φιλοξενούμενους της Καρλσρούης καθώς μετά το ζευγάρωμα των νικών της σκαρφάλωσε στη 8η θέση της βαθμολογίας και φαίνεται προς το παρόν να κρατάει τη τύχη στα χέρια της όσον αφορά τη παραμονή στη κατηγορία και φέτος.

Πολύ δυνατή μεσοεπιθετικά, διαθέτει τη 4η καλύτερη επίθεση, αλλά αμυντικά παραμένει σταθερά αφελής, δεχόμενη τουλάχιστον 2 γκολ στις τελευταίες 5 επίσημες υποχρεώσεις της. Σήμερα ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στην ισχυρή άμυνα του Κιέλου ανεβαίνει κατακόρυφα, παρόλα αυτά δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στη γηπεδούχο.

Δεν θα ψάξω νικητή, αν και θεωρώ ότι το Κίελο έχει παράσταση νίκης, αλλά θα πάω με τα γκολ στο παιχνίδι. Δεν αναμένω σκοπιμότητα από καμία εκ των δύο αντιπάλων, οπότε καταρχήν το αμφίτερμα αλλά και συνολικά το over έχουν μεγάλη τύχη.

Αν το πιστέψει μπορεί να κάνει τη ζημιά

Στο πρόγραμμα της Bundesliga θα επικεντρωθώ με την επιστροφή της Μπάγερν στο Μόναχο και την ”Αλιάνζ Αρένα” μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Γκλάντμπαχ και Κίελο. Αντίπαλος της η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Λίγκας αυτό το καιρό Φράιμπουργκ, η οποία έρχεται με σκοπό την έκπληξη.

Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει ήδη τα 2 από τα 3 επίσημα ματς τους στο 2021, αποκλείστηκαν από το διεκδίκηση του Κυπέλλου Γερμανίας και τα 24 γκολ παθητικό είναι η χειρότερη αμυντική τους επίδοση από τη σεζόν 1981/82! Δεν χρειάζεται να σας αναλύσω τη δεδομένη ποιότητα της ομάδας, αλλά είναι ολοφάνερο ότι δεν πατάει καλά στο γήπεδο ή, να το εκφράσω καλύτερα, δείχνει πλέον κορεσμένη από τις συνεχείς επιτυχίες και τίτλους, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τη διάρκεια και τη συγκέντρωση στην απόδοση της.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη με το απόλυτο των νικών και το 14-2 στα τελευταία 5 ματς τους είναι μόλις 2 βαθμούς μακριά από το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου επιτυγχάνεται τέτοιου είδους επίδοση και έρχονται στο Μόναχο με σκοπό να σπάσουν και άλλη μία παράδοση, που τους θέλει να φεύγουν ηττημένοι στις τελευταίες 20 επισκέψεις τους στη πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Λογικό φαβορί η Μπάγερν, δύσκολα θα χάσει και 3ο συνεχόμενο ματς, ρίχνοντας πλέον το βάρος της στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα θέλει να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις που άφησαν η ήττα στο Γκλάντμπαχ και ο αποκλεισμός στο Κίελο και θα αναζητήσει μια εμφατική νίκη, κυνηγώντας γκολ και θέαμα.

Οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν την έκπληξη και θα παίξουν χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες. Ένα τέρμα μπορούν να το βρουν, καθώς η άμυνα της Μπάγερν φέτος δεν διορθώνεται με τίποτα και να επιβεβαιώσουν το αμφίτερμα. Από εκεί και πέρα θαρρώ ότι και τα πολλά γκολ έχουν καλή τύχη στο ματς οπότε θα τα συνδυάσω για να πάρω τη καλύτερη δυνατή απόδοση.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα απόδοσης (3.05)
14:00
Ουέρντινγκεν - Βάλντχοφ Μάνχαϊμ
2 dnb
1.83
14:30
Χολσταϊν Κίελ - Καρλσρούη
Goal/goal
1.66
Combo
14:30
Χολσταϊν Κίελ - Καρλσρούη
Goal/goal & over 2,5
2.10
Combo
14:00
Ουέρντινγκεν - Βάλντχοφ Μάνχαϊμ
2 & under 4,5
3.25
Combo
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ
Goal/goal & over 3,5
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις