Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε

Καλημέρα σε όλους. Με την BBL θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα με τον αγώνα Ράστα Βέχτα (1-11) – Γκίσεν (2-10). Οι δύο ομάδες είναι ουραγοί στην κατηγορία και ο αγώνας έχει χαρακτήρα ενός πρώτου πρώιμου τελικού.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη απέναντι στην Μπάμπεργκ με 90-82 (Σαλούμου, 25 π.), μία νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα, καθώς ήταν η πρώτη της φετινής σεζόν. Ακόμη, για την Ράστα Βέχτα οικονομικά η φετινή σεζόν είναι μεταβατική καθώς στηριζόταν σχεδόν αποκλειστικά στα εισιτήρια και στην γενναιόδωρη επιδότηση που είχε από τον δήμο, αλλά φέτος λόγω covid-19 δεν έχει εισιτήρια και ο δήμος δεν της έδωσε χρήματα. Αυτό ήταν πλήγμα για την ομάδα, καθώς οι καλοί Αμερικάνοι της έφυγαν και ήρθαν άλλοι που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Τελευταία της προσθήκη ειναι ο Αμερικανο-Νιγηριανός combo guard Ιροέγκμπου (8.8 πόντους μ.ό.) που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Η Γκίσεν από την άλλη, ηττήθηκε δύσκολα από την Άλμπα με 92-82 (Τζ.Ρ. Τζέιμς 26 πόντους). Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Αμερικανός ψηλός Τσαντ Μπράουν, μεταγραφή από τον Χαρίλαο Τρικούπη, ο οποίος με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του είχε φτάσει να ακούγεται ακόμα και για μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες φέτος συναντήθηκαν για τον θεσμό του κυπέλλου, με τη Ράστα Βέχτα να κερδίζει εύκολα με 99-85 (Σαλούμου 20 πόντους – Τόμας 19 πόντους).

Οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν τη Ράστα Βέχτα από τις 22-1-2017 (82-74) και μετρούν 6 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα προηγούμενα χρόνια η Ράστα Βέχτα είχε πολύ πιο ακριβά ρόστερ από την Γκίσεν (είχε φτάσει να διεκδικεί πρωτάθλημα τη σεζόν 18/19 και πέρυσι έκανε καλη πορεία στο Champions League). Φέτος όμως έχουν αλλάξει οι ισορροπίες, η Γκίσεν παλεύει όλα τα παιχνίδια της και σαν ομάδα έχει ποιότητα που μπορεί να πάρει μία καθαρή νίκη. Βάσει όλων αυτών οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να σπάσουν την παράδοση και οι αποδόσεις του διπλού με χάντικαπ να είναι άκρως ελκυστικές.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
21:30
Ράστα Βέχτα - Γκίσεν
2 (+3,5)
2.08
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις