Κρύο στην κορυφή και στο γήπεδο

Κρύο στην κορυφή και στο γήπεδο

Καλημέρα σύντροφοι. Σήμερα η στήλη ασχολείται αποκλειστικά με τη Super League και πάμε γρήγορα στο πρώτο (χρονικά) παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στάση για τους γηπεδούχους μεσοβδόμαδα, που έφεραν Χ στην άδεια Τούμπα. Μικρό το κακό, προχωράει παρακάτω και ξεκινάει σιγά σιγά την προετοιμασία για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Αϊντχόφεν σε ένα μήνα ακριβώς. Στην έδρα του έχει το απόλυτο, σκοράροντας 3 γκολ ανά παιχνίδι ενώ παράλληλα έχει δεχτεί μόλις δύο σε 8 αγώνες. Ο Μαρτίνς ίσως προβεί σε αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι, καθώς σε 3 ημέρες παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, αλλά παρά το ροτέισον, δε νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στους Γιαννιώτες, μιας και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά εκτός έδρας. Έχει χάσει τα μισά παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ έχει μόνο δύο νίκες.

Μπορεί να κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα δύο τελευταία ματς αλλά σήμερα δεν έχει τύχη. Αυτό άλλωστε μας δείχνει και η παράδοση όταν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους «ερυθρόλευκους». Σε 13 παιχνίδια έχει αποσπάσει μόλις δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2). Εύκολη νίκη βλέπω και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Το 3-0 είναι αρκετά πιθανό, ίσως και 2-1 αν ο Ολυμπιακός κατέβει με ύφος μπλαζέ και υποτιμήσει τα Γιάννενα.

Πάμε και στο απογευματινό. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για τον Άρη στην έδρα του με ομάδα του πρώην ΠΟΚ. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και δεν χωράει δεύτερη συνεχόμενη. Μπορεί τα συνεχόμενα παιχνίδια να έχουν βαρύνει τα πόδια των παικτών, αλλά από αυτόν τον Παναθηναϊκό δύσκολα χάνει. Στην Θεσσαλονίκη, εκτός από τις «λογικές» ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχει μόλις μία ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ στην αρχή της χρονιάς. Άρα δεν είναι τυχαία η 3η θέση μέχρι στιγμής.

Επίσης, μην ξεχνάμε πως στον πρώτο γύρο είχε πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ παρά το φτωχό 1-0. Δεν πάει πολύ καιρός, άλλωστε, από το 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το 2019. Οι «πράσινοι» τώρα, έχουν ένα σερί 3 αγώνων που δεν έχει παραβιαστεί η εστία τους και θαρρώ πως ήρθε η ώρα να σταματήσει. Εκτός έδρας σκοράρουν και δέχονται ένα γκολ ανά ματς. Μπορεί να τα βγάλανε πέρα στα δύο τελευταία, αλλά δεν συγκρίνονται η ΑΕΛ κι ο Απόλλων με την ομάδα που έχει χτίσει ο Ένινγκ.

Αν δεν έπαιζαν κάθε 3 μέρες θα πόνταρα στον άσο και με τα δύο χέρια. Όμως λίγο η κούραση και λίγο η ανεβασμένη ψυχολογία που έχει το «τριφύλλι», με αναγκάζουν στο να καλύψω στην ισοπαλία.

Μονό
15:00
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα
1 & over 2,5
1.85
Δυάδα (απόδοσης 3.83)
15:00
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα
1 & over 2,5
1.85
19:30
Άρης- Παναθηναϊκός
1X & over 1,5
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις