Κυνισμός που πληρώνει μέχρι… 5.50

Κυνισμός που πληρώνει μέχρι... 5.50

Χαιρετώ όλους τους φίλους Κουβανέζους και εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο. Μετά από αποχή δύο ημερών για εμένα, αφού χάθηκε η τελευταία στήλη και δεν ήθελα να πιέσω την κατάσταση, επιστροφή σήμερα Σάββατο με δύο επιλογές και κάτι.

Ξεκίνημα από Ιταλία και το παιχνίδι Μπολόνια – Βερόνα. Χωρίς νίκη στα τελευταία 8 η Μπολόνια που προβληματίζει με τις εμφανίσεις της και ειδικά με την επιθετική της δυστοκία. Η Βερόνα από την άλλη συνεχίζει σταθερά, κυνικά και συμπλήρωσε 2 σερί νίκες, παίζοντας με απουσίες για αρκετά ματς.

Στοιχηματικά, δε βρίσκω καμία λογική στο φαβοριτισμό της Μπολόνια. Με το «γερόλυκο» Παλάσιος να τραβάει όλο το κουπί επιθετικά, συνεχίζει να μην κάνει φάσεις στο κουτί, παρά μόνο πολλά σουτ εκτός. Αναλώνεται σε φλύαρη κατοχή στα περισσότερα παιχνίδια, κάτι που αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της Βερόνα, που με τον κυνισμό της και με άμυνα για σεμινάριο, θεωρώ θα βάλει βαθμό ή βαθμούς στο σακούλι.

Συνεχίζουμε με Ολλανδία και το παιχνίδι Έμεν – Φίτεσε. Συνεχίζει ουραγός η Έμεν και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αναμένοντας και τυπικά τον υποβιβασμό της, αφού αγωνιστικά δε δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει. Η Φίτεσε από την άλλη, βρίσκεται μόνη 3η πλέον, συνεχίζει να εντυπωσιάζει φέτος και βρίσκεται σε απόσταση βολής, στο -3 από τη κορυφή.

Πολλά με λίγα προβλέπεται το παιχνίδι, καθαρά από τις ορέξεις της Φίτεσε εξαρτάται. Είναι πολύ σταθερή και κυνική φέτος, θεωρώ πως θα μπει από το πρώτο λεπτό να πάρει εύκολα τους βαθμούς και θα τη στηρίξω από ημίχρονο.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
16:00
Μπολόνια - Βερόνα
Χ2 & under 3,5
2.17
Fun bet (απόδοσης 5.50)
16:00
Μπολόνια - Βερόνα
Anytime score 0-1
2.23
17:30
Έμεν - Φίτεσε
Anytime score 0-2
2.47
Ειδικό
17:30
Έμεν - Φίτεσε
2 ημίχ. / 2 τελ.
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις