Combo διπλασιασμού στην Αγία Πετρούπολη

Combo διπλασιασμού στην Αγία Πετρούπολη

Καλημέρα σε όλους. Ντέρμπι οκτάδας στην Ρωσία μεταξύ Ζενίτ (11-6) και Ζαλγκίρις (11-8). Οι γηπεδούχοι (11-6) προέρχονται από ήττα με 82-80 στο Μόναχο από την Μπάγερν, σε ένα παιχνίδι που είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο, φτάνοντας ακόμα και σε διψήφιες διαφορές. Βέβαια παρά την ήττα της κρατάει το ότι πήρε τη διαφορά στην ισοβαθμία με την Μπάγερν, χάρη σε τρίποντο του Κέβιν Πάνγκος (11,9 πόντους μ.ό. σε 28 λεπτά) στην εκπνοή του αγώνα, καθώς στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε κερδίσει με 79-75.

Από την άλλη, η Ζαλγκίρις (11-8) ηττήθηκε δίκαια από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα με 83-73, σε ένα παιχνίδι που το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς οι πρωτοπόροι της Euroleague είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα διαφορές κάτω από 10 πόντους. Καλύτερος παίκτης της Ζαλγκίρις ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις με 16 πόντους (μ.ό. 15,2 πόντοι σε 27 λεπτά).

Η Ζενίτ με τη Ζαλγκίρις είχαν ξανασυναντηθεί στον πρώτο γύρο της Euroleague, όπου η Ζενίτ είχε βγάλει τεράστιο διπλό στο Κάουνας με 75-83 (Γκριγκόνις 18 πόντους – Χόλινς 20 πόντους), σε ένα παιχνίδι όπου είχε φτάσει να προηγείται ακόμα και με 25 πόντους διαφορά.

Οι Ρώσοι εντός έδρας σκοράρουν 77,5 πόντους μ.ό. ενώ οι Λιθουανοί σκοράρουν εκτός έδρας 76,3 πόντους μ.ό. Η Ζαλγκίρις την φετινή σεζόν μας έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα των σερί, πριν την ήττα της από την ΤΣΣΚΑ είχε 6 σερί νίκες και πριν από αυτό το σερί είχε 6 σερί νίκες.

Ακόμη, ανεξαρτήτως έδρας, όταν ηττάται σκοράρει 76,1 πόντους μ.ό. Από την άλλη, η Ζενίτ είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες της Euroleague χωρίς τόσες διακυμάνσεις και με βάση όλα αυτά συμπεραίνουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν οι Ρώσοι. Όμως η απόδοση του άσου δεν μας καλύπτει, οπότε πάμε σε έναν συνδυασμό σε απόδοση υπερδιπλασιασμού του άσου της Ζενίτ με το over 145,5 πόντων αγώνα, καθώς το συγκεκριμένο όριο με τον ρυθμό που μπορούν να δώσουν οι δύο ομάδες μπορούν να το καλύψουν σχετικά εύκολα.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
19:00
Zενίτ - Ζαλγκίρις
1 & over 145,5
2.03
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις