Ως και 3.45 στο ρώσικο βόλεϊ

Ως και 3.45 στο ρώσικο βόλεϊ

Καλησπέρα σας, από αυτή εδώ τη γωνιά θα τα λέμε πλέον και με αρκετό βόλεϊ και ελπίζω να σας οδηγήσουμε σε ταμεία, καθώς κατά καιρούς βγήκαν πολύ καλά ταμεία σε αυτό το άθλημα.

Σήμερα έχει ένα ματς στη Ρωσία που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Αγωνίζεται η κατά πολλούς κορυφαία ομάδα στον κόσμο Ζενίτ Καζάν (με πολλά Champions League στην κατοχή της) απέναντι στην παραδοσιακή δύναμη της Ρωσίας, την Ντινάμο Μόσχας.

Εξαιρετικές ομάδες και οι δύο. Πληγωμένοι οι γηπεδούχοι που έρχονται από ήττα με κάτω τα χέρια (σκορ 3-0) από μία άλλη πολύ καλή ομάδα της Ρωσίας, την Κούζμπας. Μικαΐλοφ, Νγκαπέθ και Μπεντνόρζ μερικά από τα κορυφαία ονόματα του ρόστερ της. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται και αυτοί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Βλάσοβ, Ντερό και Σοκόλοφ μερικοί από τους ποιοτικότερους παίκτες της.

Πιστεύω η Ζενίτ θα θέλει να βγάλει αντίδραση για το κάζο της προηγούμενης αγωνιστικής, ωστόσο πιστεύω θα χάσει ένα σετ. Άρα πάω με το ακριβές σετ σκορ 3-1 και το over 177,5 σύνολο πόντων.

Καλή επιτυχία.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
18:30
Zενίτ Καζάν - Ντιναμό Μόσχας
Over 177,5 πόντοι
1.85
Μονό
18:30
Zενίτ Καζάν - Ντιναμό Μόσχας
3-1 σετ
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις