Οι… κουβέρτες και το 1.75

Οι... κουβέρτες και το 1.75

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Κλασικά ρεπό τη Δευτέρα, το συνηθίζω και την συνήθεια δεν έχω και σκοπό να την αλλάξω, ενώ την Κυριακή δεν είχα κάτι ελκυστικό για να σας προσφέρω.

Τί να σας γράψω για την επικαιρότητα αναρωτιέμαι. Τα παιδάκια του δημοτικού, ήτοι 6 έως 12 ετών, επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες. Πολύ ωραία θα έλεγε ο καθένας. Χωρίς να συνυπολογίσει τα βασικά όμως.

Υπάρχουν καθηγητές άνω των 60, φίλες και φίλοι, για όσους δε το γνωρίζετε, οπότε και κίνδυνος να κολλήσουν και πολύ πιθανόν… τετέλεσται. Συν ότι η υπουργάρα μας, η κ. Κεραμέως, συνέστησε σε παιδάκια και γονείς να έχουν μαζί τους στο σχολείο ατομική… κουβέρτα.

Εγώ είχα μαξιλάρι στη Γ’ Λυκείου και κόντρες με τους καθηγητές, οπότε και ήρθε η ηθική μου δικαίωση. Κουβέρτες (και μαξιλάρια) στα σχολεία, καιρός ήταν!

Καλό το χιούμορ και η σάτιρα για την ελληνική πραγματικότητα, αλλά όλα τα παραπάνω αποτελούν πραγματική ντροπή. Και το αφήνω εδώ για να μη παραφερθώ…


Το Σάββατο η Λεβερκούζεν δε με δικαίωσε, πήγε στο ημίχρονο στο 0-0 και από τη δυάδα μας πέρασε μονάχα ο Ολυμπιακός. Νομίζω δεν υπήρχε και άτομο που να πίστευε πως θα τον σταματήσει ο σοφτ Παναιτωλικός…

Επιστροφή στην αγαπημένη Premier League

Επιτέλους τελείωσε η διακοπή στην Premier League, λόγω της διεξαγωγής του Carabao και του FA Cup στην Αγγλία, διοργανώσεις σημαντικές για το βρετανικό ποδόσφαιρο. Εκκινεί εκ νέου το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μπέρνλι εκτός έδρας.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Θα αφήσω ένα εισαγωγικό σημείωμα, προτού αναλωθώ με τα δεδομένα του αγώνα. Ευτυχώς έχουμε ξανά Premier League, διότι δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα κύπελλα των Άγγλων, πόσο μάλλον τώρα που έχουν και τα θέματα με την επιδημία. Συνηθίζω να γράφω για Ελλάδα και Αγγλία, οπότε το θεωρώ ως θείο δώρο πως επιστρέφει η Premier League.

Στην οποία εκτιμώ πως την επόμενη χρονική περίοδο δε θα έπρεπε (ή δε θα ήθελα) να βλέπουμε την Μπέρνλι. Μια ομάδα με χαρακτηριστικό το ποδοσφαιρικό «ξύλο» που αρέσκεται να «κερνάει» τον αντίπαλο, χωρίς ενδεδειγμένη ποδοσφαιρική ανάπτυξη, αυτοματισμούς, ατού, παίκτες super star. Δεν ξέρεις από πού να την πιάσεις, δε ξέρεις πώς να την διαβάσεις. Ευτυχώς μπάζει στην άμυνα και γνωρίζουμε τι θα αντικρίσουμε.

Εν αντιθέσει με την Μπέρνλι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πηγαίνει περίφημα φέτος, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι, αγωνιζόμενη με βασικούς, ενώ το Σάββατο κέρδισε (και πέρασε) τη Γουότφορντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να επιχειρεί rotation.

Ορισμένοι ξεκουράστηκαν και οι «κόκκινοι διάβολοι» διανύουν εξαιρετική χρονιά, ευρισκόμενοι στα υψηλά στρώματα, με τον αγγλικό τύπο να αναφέρεται ακόμα και σε πιθανή πρωταθλήτρια. Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του Σόλσκιερ και την οδηγεί στον τίτλο και πραγματικά δε θα ήθελα να ξέρω τι θα γίνει την αγωνιστική, στην οποία θα απουσιάσει ο Πορτογάλος super star.

Διπλό με over 1,5, απλά και όμορφα, σε απόδοση 1.75 για την ομάδα από το Μάντσεστερ. Κάποτε θα σκοντάψει εκτός έδρας, εκτιμώ πως όχι απόψε στην έδρα της Μπέρνλι.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, παρεάκι. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
22:15
Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2 & over 1,5
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις