Η αξία στα φάουλ

Η αξία στα φάουλ

Καλησπέρα φίλοι μου, χθες το δυνατό μας σημείο δεν έγινε και πήραμε πίσω το ποντάρισμά μας. Το παιχνίδι της Αρμάνι αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας που δεν επέτρεψε να μετακινηθεί η ιταλική ομάδα από τη Μαδρίτη. Τα άλλα δύο ματς δεν επιβεβαιώθηκαν και έτσι δεν έκλεισε η μέρα θετικά.

Για σήμερα, Δευτέρα, έχω ένα ματς από τη Serie A. Στο παιχνίδι Σπέτσια – Σαμπντόρια σφυρίζει ο Πιτσινίνι με μέσο όρο στα 26,13 φάουλ.

Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 17 (!) φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι 14,31. Τις δύο ομάδες δεν τις λες και άνετες βαθμολογικά, καθώς απέχουν μεταξύ τους 6 βαθμούς. Ωστόσο, η μεν Σπέτσια μετά τη μεγάλη της νίκη μέσα στη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική ανάσανε και ξέφυγε με 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, η δε Σαμπντόρια έρχεται από τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Ίντερ. Αυτό που με οδηγεί στα φάουλ είναι το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είναι σκληρές και ότι στη μεν Σπέτσια ξέρουν ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία και οι δε Γενοβέζοι γνωρίζουν πως αν ηττηθούν σήμερα θα μπουν σε αρκετούς μπελάδες. Over 27,5 φάουλ λοιπόν.

Καλή τύχη.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
21:45
Σπέτσια - Σαμπντόρια
Over 27,5 φάουλ
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις