Κάρτα στην Ελλάδα, «βούλα» στην Ισπανία

Κάρτα στην Ελλάδα, «βούλα» στην Ισπανία

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Εξαιρετικά έκλεισε η εβδομάδα, αφού χθες ήταν μία από τις καλύτερες μέρες για τη στήλη. Επιβεβαιώθηκαν αποδόσεις 2.25, 2.30 και 2.70 με τα πέναλτι σε Τούμπα και Ούντινε να καταλογίζονται και τρεις κίτρινες να βγαίνουν απ’ το τσεπάκι του ρέφερι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!

Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε τη μεθοδική δουλειά, ώστε να βρίσκουμε ευκαιρίες και λάθη των μπουκ. 

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1348285509173436417

Μικρό το πρόγραμμα σήμερα, δε βρήκα κάτι καλό σε σημείο ή γκολ, οπότε θα ασχοληθώ για δεύτερη συνεχή φορά με δύο ειδικά στοιχήματα που αξίζουν το ποντάρισμά μας. Ελλάδα και Ισπανία έχει το μενού. 

Στοχεύοντας στην… κάρτα 

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης συγκρούονται σήμερα στους «Ζωσιμάδες» με τις δύο ομάδες να διάγουν βίους αντίθετους τη φετινή σεζόν. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια του, ωστόσο θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ ο Άρης έχει πραγματοποιήσει ονειρικό ξεκίνημα και είναι 2ος πίσω απ’ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στοχεύοντας να παραμείνει εκεί, όσο ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε προβληματική κατάσταση. 

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, παρεάκι. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Την επόμενη αγωνιστική οι γηπεδούχοι θα πάνε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα που ήταν εξαρχής «ξεγραμμένος» για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Δύο βασικότατοι παίκτες του βρίσκονται στο όριο των τριών καρτών και ίσως επιλέξουν να δεχθούν κίτρινη κάρτα ώστε να εκτίσουν στον ερχόμενο αγώνα στο Φάληρο. Αυτοί είναι ο Κροάτης φορ Κρίζμαν και ο Βέλγος αριστερός μπακ Μάρβιν Πέερσμαν. Λόγω απόδοσης και μόνο θα επιλέξω τον Πέερσμαν, καθώς ενδεχόμενη τιμωρία με κίτρινη πληρώνει 4.00! Άλλωστε, στη σφυρίχτρα είναι ο Τσαγκαράκης, ο οποίος βγάζει περίπου 6 κάρτες ανά αγώνα.  

Ντέρμπι με τη… βούλα 

Αμφίρροπος αγώνας διεξάγεται απόψε στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο», με την Έλτσε να υποδέχεται τη Χετάφε σε ένα ντέρμπι της ουράς στη La Liga.  

Πιθανότατα θα έχουμε κλειστό ματς, καθότι οι δύο ομάδες σκοράρουν με το σταγονόμετρο φέτος. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει μόλις 7 τέρματα σε 8 αγώνες εντός, μετρώντας 1 νίκη και 5 ισοπαλίες, ενώ η Χετάφε με ρεκόρ 1-3-3 εκτός έδρας έχει πενιχρό σύνολο τερμάτων (4-7). 

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Ίσως το γόρδιο δεσμό στο σκοράρισμα λύσει απόψε η υπόδειξη πέναλτι από τον Χοσέ Μουνουέρα, έναν ρέφερι που στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών κάθε τρεις αγώνες κατά μέσο όρο. Φέτος, όμως, έχει μείνει πίσω από τον μέσο όρο του, καθώς έχει σφυρίξει μόνο μία φορά πέναλτι σε 8 αναμετρήσεις. Θεωρώ ότι είναι πιθανό να τον πλησιάσει στον συγκεκριμένο αγώνα, με τις δύο ομάδες να είναι τελευταίες στη σχετική λίστα φέτος, με την Έλτσε να έχει εκτελέσει ένα, ενώ δύο έχει η Χετάφε, αμφότερες έχουν παραχωρήσει τέσσερα.  

Κάρτες
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
Κάρτα Μάρβιν Πέερσμαν
4.00
Ειδικό
20:00
Έλτσε - Χετάφε
Καταλογισμός πέναλτι
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις