Anytime scores… επί τρία

Anytime scores… επί τρία

Αφού η Ρεν πλήρωσε ωραιότατα τον Σκοράκια χθες, στο ματς με τη Λιόν, η στήλη επιστρέφει για τα σημερινά της πονταρίσματα.

Η φορμαρισμένη (με 8 νίκες στα τελευταία 9) Μπεσίκτας δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Χατάισπορ η οποία, αν και πρωτάρα στην κατηγορία, τα πάει εξαιρετικά, σκοράρει εύκολα και άνοιξε το σκορ στα μισά της φετινά παιχνίδια. Δεν είναι δύσκολο να το κάνει και σήμερα.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

De Topper, ήτοι Αγιαξ εναντίον PSV Αϊντχόφεν η ντερμπάρα τίτλου σήμερα στην Ολλανδία. Αν το πάρει ο «Αίας» κι αυτό, το πρωτάθλημα δύσκολα θα το χάσει αλλά η PSV συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές αήττητη (6-2-0) κι έχει επιστροφές στην ενδεκάδα. Προηγήθηκε όμως στο σκορ μονάχα μια φορά στις τελευταία 12 επισκέψεις της στο Αμστερνταμ, είπα να ρισκάρω λίγο…

Το… καλό της ημέρας έρχεται από τη Ριζούπολη: Απόλλωνας εναντίον Αστέρας Τρίπολης. Εννέα διαδοχικά παιχνίδια, όπου δεν κερδίζει στην έδρα τη και δεν χάνει εκτός, η «ελαφρά ταξιαρχία» που έχει δεχτεί 8 φορές πρώτη γκολ: έχασε στις επτά ενώ στα Γιάννενα νίκησε! Ο Αστέρας μάζεψε 9 βαθμούς στα τελευταία 10, όσους είχε καταφέρει να μαζέψει στους 5 πρώτους! Στο πρώτο ημίχρονο έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στη σεζόν, αυτό στα Γιάννενα και ποτέ δεν έχει πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο πίσω στο σκορ.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
17:15
Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης
Anytime score 0-1
2.01
Μονό
17:45
Αγιαξ - PSV Αϊντχόφεν
Anytime score 0-1
2.65
Μονό
18:00
Χατάισπορ – Μπεσίκτας
Anytime score 1-0
2.42
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις