Φάουλ + μπάσκετ + πέναλτι = ταμείο!

Φάουλ + μπάσκετ + πέναλτι = ταμείο!

Χθες η στήλη δεν επιβεβαιώθηκε στα φάουλ, καθώς χάσαμε για ένα το ισπανικό και για πολλά το ιταλικό. Ωστόσο, στο κανάλι μας στο Telegram δόθηκαν 3 παιχνίδια με φάουλ από το γερμανικό πρωτάθλημα και είχαμε το εύκολο 3/3. Επίσης, επιβεβαιώθηκε και το δυνατό της στήλης καθώς σας ενημέρωσα για ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Ξεκινάμε με Ισπανία και το Λεβάντε – Εΐμπαρ. Οι δυο ομάδες απέχουν 3 και 4 βαθμούς αντίστοιχα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η μεν Λεβάντε παραχωρεί 13 φάουλ ανά παιχνίδι και η δε Εΐμπαρ 14,33. Ο Λάτρε που σφυρίζει δίνει 26,89 και με το όριο στο 26,5 θα το τιμήσω καθώς πιστεύω πως θα έχει φάουλ.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Συνεχίζουμε με το πιο δυνατό της στήλης μας, αυτή τη φορά από το ιταλικό μπάσκετ. Κρεμόνα εναντίον Αρμάνι Μιλάνο. Οι φιλοξενούμενοι συνηθίζουν να κάνουν επίδειξη δύναμης εντός συνόρων και με 90 πόντους μέσο όρο ενεργητικό διαλύουν κάθε άμυνα. Αντίθετα, η 8η Κρεμόνα δεν μπορεί να πει ότι τα πάει καλά στην άμυνα καθώς δεν υφίσταται αυτή. Με 92,4 πόντους παθητικό δε μπορεί παρά να δέχεται πολλούς πόντους από κάθε αντίπαλο. Γενικώς, στην έδρα της φέτος η Κρεμόνα συνηθίζει να ανεβάζει το ρυθμό και να πηγαίνει σε υψηλά σκορ. Επιλογή μου το over 89,5 πόντους της Αρμάνι στο ωραιότατο 2.00.

Μένουμε Ιταλία για την τελευταία μας επιλογή, αλλά αυτή τη φορά από το μπάσκετ πηγαίνουμε στο ποδόσφαιρο. Αναμετρώνται η Γιουβέντους με τη Σασουόλο. Διαιτητής ο Μάσα που σε 7 παιχνίδια για το ιταλικό πρωτάθλημα έχει δείξει την άσπρη βούλα στα 3. Αγοράζω τον καταλογισμό πέναλτι και περιμένω και καμία κλωτσιά παραπάνω από τους παίκτες της Σασουόλο.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
15:00
Λεβάντε- Εΐμπαρ
Over 26,5 φάουλ
1.87
Μονό
18:00
Κρεμόνα - Αρμάνι Μιλάνο
Αρμάνι οver 89,5
2.00
Μονό
21:45
Γιουβέντους - Σασουόλο
Καταλογισμός πέναλτι
2.32
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις