Οξύς θυμός και γκολ στο 1.85

Οξύς θυμός και γκολ στο 1.85

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Οξύς θυμός με διακατέχει από την Τετάρτη και εξηγούμαι. Δέκα μήνες εσώκλειστοι, η οικονομία κατέρρευσε, η ψυχολογία στα τάρταρα και οι εγωισμοί κυβέρνησης – εκκλησίας θα μας κλείσουν κι άλλο μέσα. Μη σας φανεί περίεργο τώρα που θα μείνουμε ακόμη περισσότερο σε καραντίνα.

Και τα Θεοφάνια έδωσαν και έναν σοβαρό λόγο παράτασης του lockdown…

Από εύκολο ταμείο προέρχεται η στήλη, καθώς την Τετάρτη ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από την Τρίπολη και το άρθρο πλήρωσε. Επιστροφή απόψε με αγώνα στην Ολλανδία και ειδικό ποντάρισμα.

Ομάδα συνώνυμη των γκολ η Καμπούρ

Παιχνίδι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Καμπούρ και την έκτη στη βαθμολογία Φόλενταμ διεξάγεται απόψε (22:00) στην Ολλανδία, με τους μεν γηπεδούχους να θέλουν να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί της ομάδας και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να κερδίσουν έδαφος για την εξάδα.

Εξαιρετική η πορεία της Καμπούρ έως τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς προπορεύεται των υπολοίπων με 46 βαθμούς, ούσα στο +3 από την δεύτερη και +11 από την τρίτη ομάδα. Διαθέτει απίστευτη επιθετική γραμμή, η οποία διατηρεί ισορροπία ανάμεσα στα δύο ημίχρονά της. Συνολικά, 58 γκολ έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι, 28 στο πρώτο και 30 στο δεύτερο μέρος.

Την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος διαθέτει η Φόλενταμ, έχοντας 43 γκολ, με τη διαφορά από την Καμπούρ να είναι εμφανής. Παλεύει για την εξάδα και την άνοδο η Φόλενταμ, αλλά απόψε δε θα περάσουν εύκολα οι φιλοξενούμενοι. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ηττηθούν και θα μαζέψουν αρκετές φορές την μπάλα από την εστία τους.

Η Καμπούρ σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο και κάθε στιγμή. Ποντάρισμα σε γκολ και στα δύο ημίχρονα για τη γηπεδούχο ομάδα σε απόδοση 1.85. Βάση εικόνας και στατιστικής αποτελεί εξαιρετικά πιθανή πληρωμή!

Μονό
22:00
Καμπούρ - FC Φόλενταμ
Γκολ Καμπούρ και στα δύο ημίχ.
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις