Late γκολ στο 1.85

Late γκολ στο 1.85

Καλημέρα στο παρεάκι του koubanezos.gr. Ρεπουδάρα την Τετάρτη και Πέμπτη, μετά το διπλό κακό των χαμένων τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Προς Πορτογαλία μεριά σήμερα, εκεί όπου η Νασιονάλ Μαδέιρα υποδέχεται την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία προσπαθεί να ”σπάσει” το αιώνιο δίπολο της κορυφής ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα. Ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε την Πέμπτη, λόγω καιρικών συνθηκών και θα διεξαχθεί απόψε.

Ζευγάρι που προσφέρεται για late γκολ το αποψινό και εξηγούμαι, για να μην παρεξηγούμαι: Μόλις 13 γκολ έχει δεχθεί εφέτος η Νασιονάλ σε 11 αγώνες, κάτι που σημαίνει πως η αμυντική της γραμμή έχει σφίξει. Με όπλο την άμυνά της πορεύεται εφέτος.

Η φιλοξενούμενη σκοράρει ακατάπαυστα, σε 12 αγώνες έχει πετύχει 28 (!) τέρματα. Τα 9 εξ αυτών, δηλαδή σχεδόν το 1/3, έχουν μπει από το 76′ έως και τη λήξη. Και το αποψινό line στο late γκολ τοποθετήθηκε ακριβώς εκεί, στο 76′.

Έχω δυνατό feeling γι’ απόψε, τα στατιστικά ευνοούν και ποντάρω σε γκολ μετά το 76′. Στο 1.85 προσφέρεται το late.

Μονό
20:00
Νασιονάλ - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
Γκολ μετά το 76'
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις