Θα τους μεθύσει ο Αντρέα…

Θα τους μεθύσει ο Αντρέα...

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Πολύ καλά ξεκίνησε το 2021. Το Σάββατο μόνο η Μπόλτον μας τα χάλασε, καθώς δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της Κρόουλι, που ήταν δεδομένο πως αργά η γρήγορα θα σκοράρει. Στο άλλο ματς μέχρι και τον σκόρερ της Μπέρτον βρήκαμε αλλά δεν το πρόσφερε κάποια στοιχηματική εταιρεία. Ίσως σε κάποιες παμπ της «υπόγειας» Αγγλίας να δέχονταν το στοίχημα να σκοράρει ο Χέμινγκς.

Την Κυριακή, επικράτησε η λογική και Ντόρτμουντ, Ολυμπιακός κέρδισαν σχετικά εύκολα.

Ξεκινάμε με το ντέρμπι της Serie A. ΜίλανΓιουβέντους. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά 10 βαθμούς. Μπορεί να μην πατάνε καλά οι «μπιανκονέρι» αλλά πιστεύω πως η διαφορά δεν θα αυξηθεί. Η «γηραιά κυρία» θα κατέβει σχεδόν πλήρης με ένα ερωτηματικό στον Μοράτα. Εκτός έδρας, παρά τις εμφανίσεις της, παραμένει αήττητη έχοντας σε φόρμα τον Κριστιάνο που βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της κατηγορίας, με 14 γκολ σε 11 παιχνίδια. Πιστεύω πως είναι η τελευταία ευκαιρία του Πίρλο να σώσει την καρέκλα του καθώς ενδεχόμενη ήττα μάλλον θα τον στείλει στα αμπέλια του που μια χαρά παράγει το κρασάκι του. Η Μίλαν βέβαια δεν είναι τυχαία πρώτη. Όμως πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κυρίως μακριά από το «Τζουζέπε Μεάτσα». Μπορεί να είναι αήττητη εντός, όμως ισοπαλίες με ομάδες τύπου Πάρμα θα της στοιχίσουν μελλοντικά. Πέρα απ’ αυτό, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της Ζλάταν.

Εξίσου σημαντική απουσία είναι το αμυντικού χαφ Τονάλι που τιμωρήθηκε με απευθείας αποβολή στον προηγούμενο αγώνα (καλόπαιδο). Τέλος, θα της λείψει και το μηχανάκι Σελεμάκερς που αλωνίζει όλη την δεξιά πτέρυγα εκεί όπου μάλλον θα κάνει πάρτι ο Πορτογάλος. Μπορεί να μην δούμε σπουδαίο θέαμα και πάρα πολλά γκολ, όμως δεν βλέπω να χάνει η Γιούβε. Ένα σκόρ της τάξης 1-1 δεν θα χαλάσει κάποια από τις δύο ομάδες, αν και θεωρώ πιθανό και το 0-2.

Πάμε τώρα σ’ ένα εξ αναβολής παιχνίδι στο νότιο όμιλο της National League. Η Μπιλέρικεϊ υποδέχεται την Όξφορντ Σίτι. Η γηπεδούχος δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία καθώς έχει κερδίσει μόνο την ουραγό της κατηγορίας αφού όμως είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από την ίδια. Στην έδρα της δέχεται δύο γκολ ανά παιχνίδι αλλά το αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι το τελευταίο ματς πριν 3 ημέρες σκόραρε για 9 παιχνίδια σερί ανεξαρτήτου έδρας. Βαρόμετρο ο πολύπειρος επιθετικός Ρόμπινσον που βρίσκεται στην 3η θέση των σκόρερ με 10 γκολ σε μόλις 7 ματς. Πλησιάζει επικίνδυνα στις τελευταίες θέσεις και πρέπει να ανακάμψει άμεσα.

H Σίτι αντίθετα, τα πηγαίνει πολύ καλύτερα καθώς είναι μέσα στους στόχους της που είναι μια θέση στα μπαράζ. Φυσικά αν δεν το πετύχει δεν θα στενοχωρηθεί κάποιος αφού κακά τα ψέματα κάθε χρόνο ο πραγματικός στόχος είναι το μέσον της βαθμολογίας και μία άνετη παραμονή. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ερασιτεχνικό επίπεδο. Όπως και να ‘χει εκτός έδρας έχει δώσει μόλις 4 παιχνίδια, όλα goal/goal. Σκοράρει και δέχεται περίπου δύο γκολ κατά μέσο όρο οπότε θεωρώ σχεδόν απίθανο να μην σκοράρει απέναντι σε μία από τις χειρότερες (εντός έδρας) άμυνες της κατηγορίας και μάλιστα δεν αποκλείω να βάλει δύο γκολ.

Τέλος, οι τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις των, για το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας έχουν λήξει goal/goal & over 2,5, εκτός από την τελευταία που έληξε 1-1. Κάτι ανάλογο βλέπω και σήμερα.

Μονό
21:45
Μίλαν - Γιουβέντους
Χ2 & over 1,5
1.73
Μονό
21:45
Μπιλέρικεϊ - Όξφορντ Σίτι
Όξφορντ over 1,5
2.01
Μονό
21:45
Μπιλέρικεϊ - Όξφορντ Σίτι
Goal/goal & over 2,5
2.01
Δυάδα (απόδοσης 3.46)
21:45
Μίλαν - Γιουβέντους
Χ2 & over 1,5
1.73
21:45
Μπιλέρικεϊ - Όξφορντ Σίτι
Όξφορντ over 1,5
2.01
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις