Τώρα που έφυγε και ο καβγατζής…

Τώρα που έφυγε και ο καβγατζής...

Μας τρόμαξε η Τότεναμ την Κυριακή, από το 1’ προηγούταν με 1-0 τη Γουλβς αλλά να ΄ναι καλά η loser νοοτροπία της που έφερε την ισοφάριση στο τέλος και πλέρωσε το combo.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1343304939603456000

Αλλάζουμε σκηνικό απόψε, από Εσπάνια το τελευταίο pick για το 2020…

Τον έδιωξε τον Ντιέγκο Κόστα η Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν έπαιζε ο καβγατζής, είχε και τραυματισμούς, του έσκασαν –απ’ όσο είπε- και κάτι προσωπικά, adios amigo. Έτσι κι αλλιώς το επιθετικό βάρος έχει πέσει πλέον σε Σουάρες και Ζοάο Φέλιξ, που θα σύρουν τον χορό και στο εντός έδρας ματσάκι με τη Χετάφε απόψε.

Με νίκη οι «ροχιμπλάνκος» εξασφαλίζουν την αλλαγή του χρόνου ως πρωτοπόροι και κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρουν. Αξιόμαχοι οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από 2-1-0 αλλά με ασόβαρους αντιπάλους.

Αήττητη στα 23 τελευταία εντός έδρας ματς η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, με πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Εξ αυτών, οι τέσσερις είχαν τουλάχιστον δύο γκολ για την Ατλέτικο και όπως φαίνεται προς τα ‘κει θα πάει η δουλειά και σήμερα…

Μονό
20:15
Ατλέτικο Μ. - Χετάφε
Ατλέτικο over 1,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις