Λόντον κόλινγκ και Λίσεστερ

Λόντον κόλινγκ και Λίσεστερ

Να’ ναι καλά τα ιταλόπαιδα, τρέιν πήγαμε, τρέιν! Σάββατο σήμερα, καυτό εδώ εις την αγγλικήν τη Νήσον. Χρόνια πολλά, έβριμπαντι!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1341869651622567938

Σαν να αρχίζει να ρολάρει λίγο η Νότιγχαμ η Φόρεστ, από εκεί που σερνόταν, τσαπ νίκη επί της Σέφιλντ της Γούενσντεϊ, τσαπ βαθμός με τη Μίλγουολ. Και υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ. Νάις, βέρι νάις. Την έχει στο 4-3-1 στα τελευταία οκτώ και την πετυχαίνει από σερί τριών ηττών. Κάτι χάλασε τη μαγιά στο «Σεντ Αντριους», εμφανώς.

Επιλογή και από το (περήφανο, βεβαίως βεβαίως) «Πράιντ Παρκ», όπου η Ντέρμπι Κάουντι φιλοξενεί την Πρέστον. Γουάι από εκεί χάμου; Φορ του ρίζονς, δύο λόγους. Πρώτον, η Πρέστον έχει κάνει πέντε διπλά σε δέκα εξορμήσεις φέτος, έχει το νόου χάου του πώς να νικά εκτός. Δεύτερον, η Κάουντι είναι μεν αήττητη στα λαστ έξι γκέιμς αλλά με τέσσερις ισοπαλίες. Και, τρίτον, δεν υπάρξει διπλό μεταξύ τους εκεί από το 2002, με 7-6-0. Ε, ώρα του είναι.

Και τελέψαμε με την Τσάμπιονσιπ, πάμε και πιο πάνω, Boxing Day γαρ εδώ στο Νησί, παίζουν όλοι. Και, δηλώνω, ιμπρέσντ, εντυπωσιασμένος από το σερί στο Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θυμάστε εκείνο το 5-3 πριν έξι χρόνια, με Βάρντι και Καμπιάσο; Ε, από τότε η Λέστερ δεν τη νίκησε αγκέν, ξανά. Μέσα έξω: στο 9-2-0 το σερί των ρεντ ντέβιλς. Μεγάλο, ειδικά με τη φετινή Λέστερ που παίζει εξαιρετικά σε ορισμένα ματς. Και άσος, και τουλάχιστον δύο γκολ στο γκέιμ, το ζητούμενο.

London calling με ντερμπάκι, Αρσεναλ – Τσέλσι. Ναι, ο σωρός θα ποντάρει βουρ στους μπλε αλλά σε τούτη τη στήλη το πάμε αλλιώς το γράμμα. Γες, σερ, σέρνεται η ομάδα του Μιχαλάκη του Αρτέτα, αλλά σάμπως η Τσέλσιδα είναι σε καλύτερο μουντ; Εχασε από Εβερτον, έχασε από Γουλβς, νίκησε τη Γουέστ Χαμ επειδή βρήκε και έκανε, δεν με πείθει. Επ’ ουδενί. Επιλογή να μην ηττάται η Τσέλσι ως την ανάπαυλα, αλλά να μη νικήσει, τελικό…

Εξ αυτών, για το TL κράτησα το πιο μεγάλο, νωρίς μάλιστα, ίβινγκνγκ ώρα Ελλάδος, από το άσχημο, ως σίτι, Λίσεστερ ως το αποκαλούν οι ντόπιοι νοματαίοι.

Combo
14:30
Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1X & over 2,5
3.10
Combo
17:00
Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρμιγχαμ
1 & under 3,5
2.70
Ρίσκο
17:00
Ντέρμπι Κάουντι – Πρέστον
2
3.20
Special bet
19:30
Αρσεναλ – Τσέλσι
Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ.
3.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις