Με τις επιθέσεις στο Κύπελλο Γερμανιας

Με τις επιθέσεις στο Κύπελλο Γερμανιας

Το πρωινό του Σαββάτου ξεκίνησε ιδανικά, αφού για άλλη μια φορά ο τελικός του ασιατικού Champions League επιβεβαίωσε την ισοπαλία στο ημίχρονο του και πλήρωσε το διπλασιασμό στη βασική πρόταση της πρώτης στήλης.

Παρεμπιπτόντως, άξια πρωταθλήτρια Ασίας η Ουλσάν, η οποία κάνοντας τρομερές εμφανίσεις το τελευταίο μήνα έφτασε δίκαια στη κορυφή.

Το απόγευμα στο ντέρμπι της Bundesliga το 1-1 του ημιχρόνου επιβεβαίωσε αρχικά το ωραιότατο 3.25 στο αμφίτερμα, σκορ που μέχρι και 30’’ πριν τη λήξη του αγώνα πλήρωνε και τη δεύτερη βασική μας πρόταση. Εκεί όμως μίλησε το αψυχολόγητο ζεϊμπέκικο του Τζόναθαν Τα, έξω από τη περιοχή της ομάδας του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Μπάγερν να κλέψει τη νίκη και αφήνοντας εμάς να σιχτριρίζουμε για την απώλεια του απόλυτου.

Εύκολα ή δύσκολα προκρίνεται

Πάλι στη Γερμανία θα κινηθούμε και σήμερα με το πρώτο μέρος της φάσης των «32» και 8 αναμετρήσεις να δεσπόζουν στο πρόγραμμα. Στο Μπράουνσβαϊγκ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι γηπεδούχοι με μόλις μία νίκη στα τελευταία τους επτά ματς στη Zweite Bundesliga παλεύουν να μείνουν μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η άμυνα τους είναι η χειρότερη στη κατηγορία με 29 γκολ παθητικό και απέναντι στη επιθετική γραμμή των Βεστφαλών τα πράγματα φαντάζουν σήμερα εξαιρετικά δύσκολα.

Η Ντόρτμουντ από την άλλη βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, αφού μετά και την ήττα της στο Βερολίνο, είναι ξεκάθαρο, ότι δεν πατάει καλά, με την απουσία του Χάαλαντ να είναι κάτι περισσότερο από αισθητή, αλλά και πολλούς από τους αστέρες της να κινούνται στη μετριότητα. Ούτε η αλλαγή του προπονητή φαίνεται προς το παρόν να λειτουργεί ευεργετικά, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός, ότι εγχώρια δέχεται σε κάθε της ματς τουλάχιστον ένα γκολ από τα τέλη Οκτωβρίου.

Δεν πιστεύω, ότι μπορεί να γίνει η έκπληξη σήμερα. Μπορεί η Μπράουνσβαϊγκ να απέκλεισε τη Χέρτα στο προηγούμενο γύρο, όμως η φόρμα της εσχάτως δεν μου επιτρέπει να τη στηρίξω. Σίγουρα θα το παλέψει όμως οπότε ένα γκολ σε αυτή την άμυνα της Ντόρτμουντ μπορεί να το βρει και να επιβεβαιώσει το αμφίτερμα, σενάριο το οποίο προσφέρεται σε δελεαστική απόδοση.

Προϋποθέσεις για πολλά γκολ

Το δεύτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει διεξάγεται στα ανατολικά της χώρας με τη Ντινάμο Δρέσδης να υποδέχεται τη Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι κάνουν πορεία πρωταθλητισμού στη 3η κατηγορία της χώρας και με 7/8 νίκες θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στη Zweite Bundesliga. Πολύ καλά ισορροπημένη ομάδα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, με την αυτοπεποίθηση να ξεχειλίζει το τελευταίο διάστημα και τις εμφανίσεις της να είναι άκρως παραγωγικές σε δημιουργία φάσεων και επίτευξης γκολ.

Η Ντάρμσταντ τα πηγαίνει αρκετά καλά στη κατηγορία της, βρισκόμενη στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και αν επιθετικά πετάει φωτιές έχοντας καλύτερο ενεργητικό ακόμα και από τη πρωτοπόρο ομάδα του Κιέλου, η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, με το ζητούμενο της διάρκειας να λείπει.

Και οι δύο αντίπαλοι θέλουν να κλείσουν το 2020 με μια πρόκριση στους «16», γεγονός που θα συνιστά μεγάλη επιτυχία για τα δεδομένα τους. Παρακολουθώντας και τις δύο ομάδες δεν μπορώ εύκολα να καταλήξω στο νικητή αν και πιστεύω πολύ τους γηπεδούχους. Αυτό που θεωρώ σίγουρο είναι τα πολλά γκολ και στις δύο εστίες. Ο συνδυασμός αμφιτέρματος και over προσφέρεται άνω του διπλασιασμού και θα μπει στο παιχνίδι μου.

Μονό
21:00
Μπράουνσβαϊγκ - Ντόρτμουντ
Goal/goal
2.30
Μόνο combo
21:45
Ντινάμο Δρέσδης - Ντάρμσταντ
Goal/goal & over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις