Στο Λονδίνο 2.10, στη Θεσσαλονίκη 2.25

Στο Λονδίνο 2.10, στη Θεσσαλονίκη 2.25

Ματσάρα στο Λονδίνο, εκεί που η επίδοξη διεκδικήτρια του τίτλου, Τότεναμ, υποδέχεται τη Λέστερ. Απανωτές οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για αμφότερες, ωστόσο τα «σπιρούνια» βγάζουν χαρακτήρα. Μπορεί να έχασαν το βαθμό στο «Άνφιλντ» στο φινάλε, ωστόσο η εικόνα τους ήταν άνω του μετρίου. Το πλάνο του Μουρίνιο φαίνεται να δουλεύει, πρώτο μέλημα το μηδέν στην άμυνα, και όλο και κάποιον τρόπο θα βρουν Σον και Κέιν για να σκοράρουν.

Οι «αλεπούδες», έρχονται επίσης από ήττα κόντρα στην Έβερτον, ωστόσο η εμφάνιση δεν ήταν ικανοποιητική, ειδικά αμυντικά που παρουσίασε ασυνήθιστα προβλήματα. Το ταβάνι της Λέστερ είναι σαφώς χαμηλότερο απ’ αυτό των Λονδρέζων και θεωρώ πως η επίσκεψη στην πρωτεύουσα την ξεπερνάει. Μεγαλύτερος απ’ ότι υπολόγιζα ο άσος του 2.10.

”Τρύπιες” άμυνες, εξαιρετικές επιθέσεις

Στη Γερμανία, Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη συνθέτουν ένα ζευγάρι που αν μη τι άλλο, υπόσχεται γκολ. Μια ματιά στα τελευταία παιχνίδια τους, αρκεί για να γίνει αντιληπτό. Το μότο «να βάλουμε ένα παραπάνω απ’ ότι θα φάμε» έχει γίνει δεύτερη φύση τους, ειδικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως εκτός έδρας «πετάνε», όντες αήττητοι με ρεκόρ 4-2-0!

Μοιάζει αδιανόητο η συγκεκριμένη συνάντηση να μείνει σε χαμηλό σκοράρισμα, κι έτσι αγοράζω το goal/goal & over 2,5 στο 1.78.

Rotation κι απουσίες

Στα δικά μας, το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση του Φαλήρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λάρισα. Οι Θεσσαλοί επέλεξαν το συγκεκριμένο για να εκτίσουν όλες τις ποινές οι τιμωρημένοι. Πράγμα σύνηθες τα τελευταία χρόνια, και αποτέλεσμα αυτού, να χάνουν με κάτω τα χέρια στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε rotation, καθώς προηγήθηκε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, και η κούραση συνυπολογίζοντας και τα ευρωπαϊκά, είναι δεδομένη. Ακόμη κι έτσι όμως, δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κάμψει την… αντίσταση της ΑΕΛ. Θεωρώ μάλιστα, πως θα το καταφέρει εύκολα, κάνοντας έτσι το over 2,5 των τερμάτων των «ερυθρόλευκων» στο 1.80, ευκαιρία.

Η μεγάλη ευκαιρία

Φυσικά, το ντέρμπι της Τούμπας είναι αυτό που κλέβει την παράσταση, εκεί που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πολύ ανεβασμένο Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», για πρώτη φορά φέτος έκαναν τρεις νίκες στη σειρά, παίζοντας μάλιστα όμορφο ποδόσφαιρο υπό της οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι. Μπροστά τους, παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξουν όλη τη σεζόν τους με ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Κι αυτό, γιατί στον ΠΑΟΚ επικρατεί αναβρασμός. Σα να μην έφτανε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και συγκεκριμένα η ήττα στην Κύπρο απ’ την Ομόνοια, ήρθε και η ήττα στο ντέρμπι της πόλης με τον Άρη, να στραβώσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Ωστόσο, ακόμη κι αυτό μοιάζει μικρό σε σύγκριση με όσα ακολούθησαν περί δωροδοκίας του Σιαμπάνη και τον «πόλεμο» ανακοινώσεων.

Μεγάλο ερώτημα λοιπόν, η αντίδραση του Γκαρσία και των παικτών του, όπως μεγάλη είναι και η απόκλιση στο σετ, εκτοξεύοντας έτσι και τις τιμές της διπλής ευκαιρίας του «τριφυλλιού» στο 2.25.

Δυάδα (απόδοσης 3.20)
15:00
Ολυμπιακός – Λάρισα
Ολυμπιακός over 2,5
1.80
19:00
Βόλφσμπουργκ – Στουτγάρδη
Goal/goal & over 2,5
1.78
16:15
Τότεναμ – Λέστερ
1
2.10
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Χ2
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις