Στο ντέρμπι με τα γκολ

Στο ντέρμπι με τα γκολ

Προτελευταίο Σαββατοκύριακο του 2020 και συνειδητοποιώ, ότι πάνε κιόλας 6 μήνες που τα λέμε μέσω της στήλης. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Χαίρομαι γιατί έχει δημιουργηθεί μια καλή χημεία μεταξύ μας, γιατί το σάιτ συνεχώς βελτιώνεται και αποκτά περισσότερους αναγνώστες και φυσικά γιατί κατά κύριο λόγο η δουλειά που γίνεται αποφέρει καρπούς και ταμεία.

Παράπονο δεν πρέπει να έχουμε, η κάβα έχει ξεκάθαρα θετικό πρόσημο, άρα συνεχίζουμε τη μελέτη και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια.

Ευκαιρία για τους γηπεδούχους

Το απόγευμα δεσπόζει το τελευταίο μεγάλο ντέρμπι στη Bundesliga ,πριν τη χριστουγεννιάτικη διακοπή. Η Λεβερκούζεν, η οποία θέλει, να παραμείνει στη κορυφή, υποδέχεται τη Μπάγερν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας στη Bundesliga.

Ονειρικό το ξεκίνημα για τις ”ασπιρίνες”, αφού η ομάδα παραμένει αήττητη από την αρχή της σεζόν και τρέχει ένα νικηφόρο σερί 3 αγώνων σημειώνοντας μάλιστα 11 γκολ. Η ομάδα του Πέτερ Μπος τρέχει το καλύτερο αήττητο σερί των τελευταίων 11 χρόνων και μπαίνει στο σημερινό ντέρμπι στη καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, χωρίς να έχει απουσίες και με τη ψυχολογία στα ύψη.

Οι Βαυαροί έχουν τα θεματάκια τους τελευταία. Απολύτως φυσιολογικό θα έλεγα, αφού πηγαίνουν με τέρμα το γκάζι εδώ και καιρό, βγάζοντας όμως πλέον κούραση και τραυματισμούς , που επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα 18 γκολ παθητικό αποτελούν και τη χειρότερη αμυντική επίδοση των πρωταθλητών από τη σεζόν 2008-09.

Ο Λεβαντόβσκι ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς, όμως παραδοσιακά δυσκολεύεται απέναντι στη Λεβερκούζεν, έχοντας μόλις 4 γκολ σε 17 αγώνες, ενώ και η 11αδα που θα παρατάξει σήμερα ο Φλικ αποτελεί γρίφο, με πιθανή όμως την επιστροφή του Κίμιχ. Ενδιαφέρον και το γεγονός ότι σε 6 συνεχόμενα παιχνίδια δέχεται πρώτη γκολ.

Με τους Βαυαρούς να δέχονται γκολ σταθερά από τον Οκτώβριο και τη Λεβερκούζεν σε τρομερή φόρμα, το διπλό είναι προς αποφυγή ιδίως στις τιμές που κυκλοφορεί. Η Μπάγερν βγάζει κούραση εσχάτως, ξέρει όμως, ότι με νίκη σήμερα πιάνει κορυφή

Οι γηπεδούχοι θέλουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους πρωταθλητές έχοντας τη παράδοση μαζί τους. Από το 2014 και μετά σε όλα τα εντός παιχνίδια των εκάστοτε πρωτοπόρων με τους άμεσους διώκτες τους στη βαθμολογία επιβεβαιώθηκε ο άσος!

Δυο οι προτάσεις μας από το σημερινό ματς. Η βασική θα στηρίξει τους γηπεδούχους και τη διπλή τους ευκαιρία συνδυάζοντας τη με το ενδεχόμενο να δούμε γκολ εκατέρωθεν.

Δεν θέλει πολύ για να γίνει το ματς ροντέο για δύο ομάδες που θα παραταχθούν με τον ίδιο αγωνιστικό σχηματισμό στο γήπεδο. Με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι αρέσκονται να μπαίνουν δυνατά στο ματς πετυχαίνοντας τουλάχιστον ένα γκολ στο ημίχρονο, αλλά και τη δεδομένη επιθετική ποιότητα της Μπάγερν το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο ημίχρονο δεν φαντάζει και σενάριο επιστημονικής φαντασίας, οπότε θα ρισκάρω με το αμφίτερμα από το ημίχρονο.

Μονό
19:30
Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου
Goal/goal στο 1ο ημίχ.
3.25
Μονό combo
19:30
Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου
1Χ & goal/goal
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις