Νίκη για τους δικούς τους λόγους

Νίκη για τους δικούς τους λόγους

Καλημέρα συναγωνιστές. Χθες κάναμε το απόλυτο, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1340341303142432776

Προτελευταία Κυριακή του έτους και μεταφερόμαστε στην 2η κατηγορία της Δανίας, όπου σήμερα είναι η τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για το χειμώνα. Θα επιστρέψουν του αγίου Βαλεντίνου.

Σπουδαία αναμέτρηση νωρίς το μεσημέρι ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Χβιντόβρε και Έσμπιεργκ. Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές είναι με διαφορά οι ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις. Οι γηπεδούχοι όμως έχουν πρόβλημα εντός, καθώς είναι η χειρότερη ομάδα επιβεβαιώνοντάς το την προηγούμενη αγωνιστική που ηττήθηκε με ανατροπή(!) από την τελευταία Σκίβε. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει να κάνει νίκες στην έδρα της, αφού έχει στόχο να είναι στο πάνω μισό του πρωταθλήματος όπου μετά το πέρας των 22 αγωνιστικών, οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ όπως ακριβώς και στην ελληνική Super League. Οδηγός για το σημερινό ματς θα είναι τα σπουδαία διπλά που έχει πετύχει με ομάδες πάνω από αυτή και μάλιστα το 2-0 του πρώτου γύρου στην έδρα της Έσμπιεργκ.

Εξίσου σημαντικό ότι βρίσκουν δίχτυα για 13 συνεχόμενα παιχνίδια και πιστεύω πως έχουν αφήσει πίσω τους τις κακές εμφανίσεις στην έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν πρωταθλητισμό από την αρχή της χρονιάς και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να επιστρέψουν στην 1η κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εκτός έδρας πετάει φωτιές, καθώς σκοράρει περίπου δύο γκολ ανά παιχνίδι. Μάλιστα τρέχει σερί 5 νικών σκοράροντας σε όλα από δύο γκολ. Όμως η παράδοση λέει πως έχουν βρει τον κακό τους δαίμονα, αφού σε 5 ματς που έχουν αναμετρηθεί δεν έχουν κερδίσει ούτε μία φορά.

Σε τελική ανάλυση, η κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους και θα παλέψουν για τη νίκη μέχρι τέλους.

Πάμε και στο ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στον «δικέφαλο» του βορρά και το «τριφύλλι». Ανεβασμένος ψυχολογικά και βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ και τη νίκη στη Λεωφόρο κόντρα στον ΠΑΣ. Χτίζει φόρμα με τις 3 σερί νίκες αλλά πιστεύω πως κάπου εδώ θα σταματήσει. Δύσκολο να κάνει 2η κολλητή νίκη απέναντι μάλιστα σε ομάδα που λέει ότι έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχει δεχτεί γκολ σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρα ματς. Έτσι, δύσκολα να μη σκοράρει ο ΠΑΟΚ αφού στην Τούμπα πετυχαίνει κοντά δύο γκολ ανά αγώνα. Θεωρώ πως έμαθε από το πάθημα της ΑΕΚ και θα κατεβεί υποψιασμένος.

Σίγουρα δύσκολα θα κερδίσει και θα χρειαστεί και την τύχη να είναι με το μέρος του. Έχοντας πλέον τελειώσει με τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως στο πρωτάθλημα. Τέλος, στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, έχουν μπει σύνολο πέντε γκολ. Οπότε το να δούμε μπάλα είναι μάλλον απίθανο.

Μη ήττα του ΠΑΟΚ λοιπόν με λιγότερο από 3 γκολ. Φυσικά δεν αποκλείεται και η «λευκή» ισοπαλία που έχει έρθει στα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα.

Δυάδα (απόδοσης 3.76)
14:00
Χβιντόβρε - Έσμπιεργκ
Goal/goal & over 2,5
1.95
19:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
1X & under 2,5
1.93
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
1X & under 2,5
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις